A Walking Dead egykori színésze egy horrorisztikus Pókember-filmben fog szerepelni?!

MOZI HÍREK – A Walking Dead sztárja egy olyan Pókember-filmben szerepel, amely izgalmasan közelíti meg a Marvel Comics klasszikus Peter Parker-sztoriját.

 

A The Walking Dead sztárja, Chandler Riggs szerepet kapott Pókemberként egy készülő rajongói filmben. A projekt egyedi módon közelíti meg a mesés Pókember-sagát.

Riggs a népszerű The Walking Deadben Carl Grimes szerepét alakította, és az első nyolc évadban fontos szerepet játszott, mielőtt megölték. A színész rajongói megdöbbentek Walking Dead karakterének ellentmondásos halála miatt, és azon tűnődtek, hogy mit hoz a jövő az ígéretes előadó számára. Most Riggs teljesíti a vágyát, hogy Pókembert játsszon, bár nem azokban a projektekben, amelyekre a rajongók számítanának.

A közelgő rajongói film, amelyet nem a Marvel Studios gyártott, Riggs a címzetes Pókember szerepében játszik. A film írója és rendezője, Andy Chen bejelentette, hogy egy horrorisztikus megközelítést hoz a klasszikus Peter Parker történethez. Chen, a készülő Pókember-film ötletgazdája tapasztalt horrorrendező, akinek rövidfilmjei YouTube-csatornáján láthatók. Az egyelőre nem világos, hogy pontosan hogyan fogja alkalmazni a horror aspektust Peter Parker történetén, de a Chen TikTokjára feltöltött klipből kiderült, hogy lesz benne vér.

@locustgardenIm making a SPIDER-MAN HORROR fan film !!! With the one and only CHANDLER RIGGS as Peter Parker! Follow me on IG to keep updated with the progress!♬ Spiderman – Main Theme – Voidoid

Riggs a The Walking Dead hírnevét követően számos projektben vett részt, a rövidfilmektől kezdve a szinkronszínészkedésig. Azonban egyik projektje sem közelítette meg az AMC zombis drámájának hírnevét. De 24 évesen még bőven van ideje Riggsnek, hogy megtalálja színészi pályáját. Miután karakterét, Carl Grimest megharapta egy járkáló, majd később kiírták a sorozatból, sok rajongó felháborodott az írók döntésén, hogy eltörölték a népszerű szerepet. Sokan úgy gondolták, hogy az Andrew Lincoln által alakított Rick Grimes elkerülhetetlen távozása után a fiatal karakter lesz a következő a sorban, de az utódlás sora olyan fordulatot vett, amire kevesen számítottak. 2018-ban jelentették, hogy Riggs meghallgatáson vett részt az MCU Pókemberének szerepére, de Tom Holland megelőzte. Most a színész egy rajongók által kedvelt karakter egyedi megközelítésű főszerepét játssza.

Egy olyan időszakban, amikor az MCU-fáradtság minden eddiginél nagyobb, Chen és Riggs Pókember-projektje talán a tökéletes pillanatban érkezik. A horror, az MCU és a The Walking Dead rajongói bázis között rengeteg átfedés van, ami jó lehetőséget teremt egy jövőbeli kultikus klasszikusra. Chen közösségi média posztjain kívül kevés információ látott napvilágot a projektről. Mivel egy alacsonyabb költségvetésű rövidfilmről van szó, Riggs a legmagasabban jegyzett színész, aki a produkcióhoz kapcsolódik. A film IMDB-oldalán Kyra Elise Gardner szerepel Mary Jane szerepében, Holgie Forrester May néniként, Carl Addicott pedig Ben bácsiként. A Pókember-film megjelenési dátumát még nem jelentették be.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu