Nyílt világú lesz a Borderlands 4 vagy a Tiny Tina’s Wonderlands 2?

Két játék is kiszivárgott a Gearboxtól, és az egyikük az álláshirdetések alapján a nyílt világú stílust követheti.

 

A Comicbook írt arról, hogy a jelenleg az Embracer Group alá tartozó, de a svéd kiadó átszervezése miatt talán végül új tulajdonos alávándorló Gearbox valamin dolgozhat, ugyanis négy éve már, hogy megjelent a Borderlands 3, és a Tiny Tina’s Wonderlands megjelenése óta is eltelt egy kis idő (igaz, utóbbi DLC-i nem nagyon voltak sikeresek, míg az alapjáték igen; a játékot kiadó Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick évek óta az egyik legjobb franchise-rajtnak nevezte az alapjáték eredményeit).

A site egy Gearbox-fejlesztő LinkedIn profilján látta, hogy a két játék fejlesztés alatt áll. Lehet, hogy elírta, de az is lehet, hogy nem. Szerinte az első játék, amely megjelenik közülük, a Borderlands 4 lesz (ez állítólag Lilith felkereséséről fog szólni), ami logikusnak hangzik, mert a Borderlands 3 régebben jött ki. A Tiny Tina’s Wonderlands 2 pedig a Borderlands 4 technológiájából épülhet fel, de ez már csak puszta spekuláció, nem pedig megerősített tény. A Borderlandsből eközben egy film is készül ugyebár, és ebben Tiny Tina is szerepet fog kapni…

A Gearbox Entertainment több embert is keres, de az egyik állásajánlat nyílt világokkal kapcsolatos tapasztalatot is elvár. A senior pályatervezőnek ismernie kell az Unreal Engine-t, és előnyt jelent, ha Unreal Engine 4-es AAA játékon dolgozott, a modern FPS pályatervezési technikákban jártasnak kell lenie; a nyílt világok, co-op vagy online játékok esetében is elvárt a tapasztalat, és mélyen meg kell értenie a modern AAA akciójátékokat és azok fejlesztési gyakorlatait. A sikeres jelentkező a világépítő csapatban dolgozik majd, ami a pályatervezőket, művészeket, küldetéstervezőket és a megvilágítási művészeket foglalja magában. A nagyobb tartalmak tervezésében és felépítésében is közösen dolgozik majd a vezetőkkel.

Az álláshirdetés nem nevezi meg, hogy létező franchise-ról vagy új IP-ről van szó, de mi összekötjük a pletykát az állásajánlattal…

Forrás: GameRant, GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu