A Mandalóri színésze reagál a pletykákra, hogy lecserélik Pedro Pascalt

MOZI HÍREK – Az egyik színész A Mandalóri sorozatból válaszolt a pletykákra, melyek szerint Pedro Pascalt egy Star Wars-rajongó kedvencére cserélik le a címszereplő szerepében.

 

A Mandalorian színésze, Katee Sackhof kommentálta a pletykákat, miszerint Bo-Katan tervezi Pedro Pascal címszereplő fejvadászát, miközben a sorozat a negyedik évad forgatására készül.

A Mandalorian nagy sikert aratott a Disney Pluson, a főszereplő Pascal mellé egy sztárcsapat csatlakozott, leginkább Sackhoff a már-már ikonikussá vált szerepében, mint Bo-Katan Kryze mandalorian társa. A sztrájkok után újraindult az ipar, és nemrég kiderült, hogy a Disney Pluson készül a The Mandalorian 4. évadának forgatása.

Sok rajongó úgy gondolta, hogy Bo-Katan Mandalorian története felülmúlja Din Djarin történetét, ami olyan spekulációkat eredményezett, hogy Bo-Katan a show lehetséges utolsó évadának középpontjába kerül. A Mandalorian sztárja a The Directnek nyilatkozva határozottan foglalkozott a pletykákkal. „Nem” – válaszolta határozottan Sackhoff, amikor arról kérdezték, hogy felmerült-e valaha is az ötlet a színfalak mögött. „Szerintem mindig is sok spekuláció lesz ebben a fandomban. Tudod, szerintem ez az egyik oka annak, hogy az emberek annyira szeretik ezt a fandomot. És annyira szeretik ezt az univerzumot, hogy sokszor éppen elég kétértelműséget enged meg az embereknek ahhoz, hogy úgy értelmezzék a dolgokat, ahogyan ők akarják. És ebből adódik az a képesség, hogy sok téves információ kerüljön ki, vagy csak, tudod, a vágyálom.” Sackhoff azt is megerősítette, hogy a Mandalorian még mindig Din Djarin műsora.

„Azt hiszem, ebben a helyzetben úgy gondolom, hogy a mandaloriak történetét és Bo-Katan történetét el kellett mesélni, nem hiszem, hogy ez bármilyen módon elvenné Din [Djarin] történetét, és soha nem is ez volt a szándék. És tudod, Pedro és én nem vagyunk felelősek azért, hogy ki vezesse a sorozatot.”

„Ez Din Djarin sorozata, és mindig is Din Djarin sorozata lesz.”

Bár Sackoff mondta ki az utolsó szót, könnyen érthető, hogy néhány rajongónak miért juthat ez az eszébe. Amellett, hogy Bo-Katan történetszála csak úgy könyörög a több szereplési időért és figyelemért, a főszereplő Pascal is nagy keresletnek örvend az utóbbi időben, állítólag közel áll ahhoz, hogy a Fantasztikus Négyes rebootban is főszerepet kapjon, amíg nem tisztázódnak a rendelkezésre állásával kapcsolatos részletek. Ez a potenciális ütemezési konfliktus és a karakter látszólag megoldott történetszála azt jelenti, hogy néhány rajongó nem lesz olyan lelkes, hogy a Mandalorian továbbra is Din Djarin műsora marad, mint Sackoff.

Akárki is lesz a főszereplő, egyes rajongók szerint a sorozatnak a 4. évaddal véget kell vetni, hiszen most már egyértelmű, hogy a Star Wars a Marvel csapdájába eshet a jelenlegi tartalmi stratégiájával. Bár az olyan sorozatok, mint a The Mandalorian és az Ahsoka jó nézettségnek örvendenek, az érdeklődés elsorvadása 2019 óta jobban látszik, mint valaha. A franchise-nak már régóta esedékes egy szünet a tévéből és a nagyvászonra való visszatérés, és semmilyen jól megírt, rajongói szolgáltatásokkal és easter eggekkel teli sorozat nem fogja betölteni ezt az űrt a köztes időben. Mivel állítólag több film is fejlesztés alatt áll, köztük egy Dave Filoni által készített film, a rajongók elvárhatják, hogy az illetékesek meghúzzák a ravaszt az új megközelítéssel kapcsolatban.

A Mandalorian 1-3. évadát jelenleg a Disney Pluson lehet streamelni.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.