A Mission: Impossible kifogyott a lehetséges Tom Cruise-helyettesítőkből

MOZI HÍREK – Több mint egy évtizeden keresztül a Mission: Impossible franchise próbálkozott olyan mellékkarakterekkel, akik Tom Cruise-t helyettesíthetik. De ezek a karakterek már „elfogytak”. Figyelem, a legutóbbi Mission: Impossible – Leszámolás filmből az egyik karakterre nézve egy komoly SPOILER van a cikkben!

 

 

Több mint egy évtizede már, hogy a Mission: Impossible-filmek óta próbálnak egy új színészt bemutatni Tom Cruise helyére, amikor visszavonul a franchise-ból, de a producerek kifogytak a lehetőségekből. Az eredeti, 1996-os film óta Cruise a Mission: Impossible-sorozatban a főszerepet játszó Ethan Hunt, az IMF ügynöke. De csak idő kérdése, hogy Cruise mikor lép ki, vagy öregszik ki a franchise-ból, hogy más projektekre koncentrálhasson, és a lehetséges utódai egyre szűkebb körben állnak rendelkezésre.

A kétrészes Mission: Impossible – Leszámolás című film, amelynek első kötete idén jelent meg (a sorozat összesen hetedik része), eredetileg Hunt búcsújaként volt tervezve, amely lehetővé teszi Cruise számára, hogy távozzon a franchise-ból. Úgy tűnik, hogy ezt a történetet már nem Hunt utolsó kalandjaként tervezik, és Cruise abba akarja hagyni a Mission: Impossible-filmeket előbb-utóbb. Amikor ez megtörténik, a producereknek új főszereplőre lesz szükségük, és gyorsan kifogynak a lehetőségekből.

 

A Mission Impossible elvesztette a 2 legjobb Tom Cruise utódját.

 

A Mission: Impossible című filmben a Mission: Impossible című filmben a Mission: Impossible című filmet láthatja a közönség: Impossible producerei már a 2011-es Mission: Impossible-ben is próbálkoztak Cruise potenciális utódjának felállításával a Misszion Impossible – Ghost Protocol című filmben. Az a film egy hírszerzési elemző karaktert mutatott be, William Brandt-et, akit Jeremy Renner játszott. Brandt egyértelműen Hunt helyére készült egy jövőbeli filmben, de miután egy rövid szereplés erejéig visszatért a 2015-ös folytatásban, a Mission: Impossible – Titkos nemzetben, Renner úgy tűnik, kiszállt a franchise-ból, és nem tervezi, hogy a jövőben újra eljátssza a szerepét. Sajnos ezt a lehetőséget az év elején megtörtént súlyos balesete és annak nyomai is eléggé megnehezítenék.

A Titkos nemzet egy másik lehetséges Cruise-helyettesítőt is bemutatott a Rebecca Ferguson által alakított Ilsa Faust titkos MI6-ügynökkel. Ferguson nagyszerű volt a szerepben, és Ilsa hamar a rajongók kedvenc karakterévé vált, így természetes választásnak tűnt a Mission átvételére: Impossible franchise-t, amikor Cruise lemond. De miután megjelent az Utóhatásban, Ilsa-t megölték a Dead Reckoning első részében. Cruise mindkét lehetséges utódja a franchise vezetőjeként már nem jöhet szóba.

 

Cruise nélkül működne a Mission Impossible film?

 

Lehetséges, hogy ez az egész eleve „veszett fejsze nyele”, mert egy Mission: Cruise nélkül nem biztos, hogy működne. A franchise fő értékesítési pontja nem a márkanév, hanem a merész mutatványok, amelyeket Cruise minden egyes filmben végrehajt. A sorozat az egy az egyben versenyzés gyakorlata lett, mivel Cruise igyekszik felülmúlni a korábbi mutatványokat. Még ha a producerek találnának is olyan színészt, aki hajlandó lenne olyan messzire menni a kaszkadőrmutatványokban, mint Cruise, akkor sem biztos, hogy Cruise sztárerejével bírna.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu