Hollywoodi ikon a Bosszúállók új rendezője?

MOZI HÍREK – A Marvel univerzum legújabb húzása lehet, hogy egy tapasztalt hollywoodi rendezőt bíznak meg a Bosszúállók legújabb epizódjainak irányításával. Ez a változás új irányt adhat a sorozatnak, miközben az MCU rajongók izgatottan várják a hírek megerősítését. A pletykák szerint a legendás Sam Raimi lehet a kiválasztott, aki már bizonyított a Pókember trilógiával és a Doctor Strange legújabb részével. Vajon megtörténik a nagy bejelentés?

 

A Marvel filmuniverzuma ismét változások előtt áll, hiszen a közeljövőben érkező Bosszúállók-filmek bemutatói újra csúsznak. A ‘Kang-dinasztia’ és a ‘Titkos háború’ jelenleg 2026 és 2027 tavaszára vannak tervezve. E filmek sorsa kulcsfontosságú a Marvel számára, így fontos, hogy időben megkezdjék a felkészülést a nagyszabású produkciókra.

Jelenleg azonban kihívásokkal kell szembenéznie a Marvelnek. A ‘Kang-dinasztia’ elveszítette mind íróját, Jeff Loveness-t, mind rendezőjét, Destin Daniel Cretton-t. A ‘Titkos háború’ szintén keresi még rendezőjét, noha Michael Waldron már készített egy forgatókönyvtervet hozzá. Ezek a változások felvetik a kérdést, ki irányíthatja a következő Bosszúállók-filmeket.

A megoldás egy hollywoodi veterán, Sam Raimi személyében jelenhet meg. Raimi, aki már bizonyított a Pókember-trilógiával és a Doctor Strange az őrület multiverzumában, tökéletes választás lehet. Fontos megjegyezni, hogy ezek egyelőre csak pletykák, amelyeket a híres Twitter-felhasználó, DanielRPK osztott meg. Bár semmi sem biztos még, a Marvel rajongói izgatottan várják a hivatalos bejelentést.

A kérdés továbbra is nyitott: Sam Raimi vajon a megfelelő választás a Bosszúállók következő epizódjainak irányítására? A Marvel szerelmesei reménykednek, hogy a veterán rendező friss szemléletet hoz a sorozatba.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.