Marvel’s Spider-Man 2: Meghökkentően keveset használták fel a horrorfilmes legenda színész rögzített Venom párbeszédeiből a végleges játékban!

A Marvel’s Spider-Man 2-ben Venom szinkronszínésze megerősítette, hogy a karakterhez felvett párbeszédeknek csak 10%-a került be a végleges játékba. Venom minden idők egyik legikonikusabb képregényes gonosztevője, és visszatérése a Marvel’s Spider-Man 2-ben az egyik legjobban várt része volt az új kiadásnak. Úgy tűnik azonban, hogy sok tartalom maradt a vágószobában.

 

Az Insomniac Games Pókember-játékai hatalmas sikert arattak a Marvel számára. Tartós népszerűsége ellenére a karakter gyakran küzdött a kritikusok elismeréséért a videojátékok terén, a nyilvánvaló potenciál ellenére. A Marvel’s Spider-Man 2 kritikái általánosan pozitívak voltak. Bár úgy tűnik, hogy az Insomniac Games most a Wolverine címére fog koncentrálni, nem kétséges, hogy egy jövőbeli Marvel’s Spider-Man kiadványban Venomot is tovább kutathatják.

A hírt Evan Filarca tette közzé a Twitteren, aki részt vett a Venom színészével, Tony Todddal tartott panelen a FAN EXPO San Francisco 2023-on. Ott Todd megerősítette, hogy az Insomniac a Venomhoz felvett összes párbeszédnek mindössze 10%-át használta fel, beleértve a leselejtezett jeleneteket is, ahol Miles felveszi a harcot a szimbiótával. Nem lehet tudni ezeknek a soroknak a teljes kontextusát, így lehetséges, hogy sok közülük általános játékbeli sor volt, amit a Venom játszható részeihez szántak. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy Venomnak nagyobb szerepet szántak a játékban, amit a Marvel’s Spider-Man 2 őrült gazembereinek galériája miatt vágtak ki.

A Venom megmaradt dialógusairól szóló hírek minden bizonnyal spekulációkat indítanak el azzal kapcsolatban, hogy a karaktert hogyan fogják használni a jövőben. Az egyik jelenlegi vezető elmélet azt vizsgálja, hogy milyen lehet egy Venomra épülő Pókember-féle fél-folytatás, ahogy Miles Morales is megkapta a saját önálló kiadását, hogy tovább vizsgálja a karaktert. Azonban még semmi sincs megerősítve, és Venom sorsa a Marvel’s Spider-Man 2-ben mindenképpen inkább csak vágyálom, mint bármi szilárd.

A Marvel’s Spider-Man 2 végén Venomot megölik, miután Peter kiszabadítja Harry Osbornt a szorításából. Rendkívül korainak tűnik, hogy az Insomniac Games befejezte a karakterrel, különösen annak fényében, hogy mennyire népszerű továbbra is a franchise rajongói körében. Ha azonban az Insomniac Games a képregények szabályai szerint játszik, akkor senki sem halhat meg igazán örökre.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu