Mentőövet kapott a Killer Instinct!

Nem, nem az 1990-es években megjelent első részre gondolunk, hanem az Xbox One-on debütált rebootra (amely az egyik első fecske volt azok között, ahol az új rész a franchise első epizódjával megegyező névvel rendelkezett).

 

A Killer Instinct 2013-ban az Xbox One nyitócímei között volt, és tartalmilag szezonálisan kapott frissítéseket, így például a Battletoadsból átugrott ide Rash, aki talán túlzottan erős is lehetett a többi karakterhez képest. A Microsoft ekkoriban még komolyan gondolta az Xbox-exkluzív kifejezést, így nem jelent meg azonnal PC-re és Xbox Game Passra (hol volt még az?), hanem 2016-ig kellett várni a Windows Store-os verzióra, és csak 2017-ben jutott el a verekedős játék a Steamre.

Hiába az életkor, az Iron Galaxy által fejlesztett Killer Instinct új szerverekre költözött idén, és mivel már 10 éves a játék, egy frissítést kap, sőt, árazásában is kedvező lépésről adhatunk hírt. Aki megvette korábban PC-n a Killer Instinctet, ingyen megkapja majd a játék Anniversary Edition verzióját, amelyben mind a 29 karakter és az ő ünnepi kiegészítők is megtalálhatóak, továbbá egy dupla XP booster is a pakk része. Aki viszont ingyen tölti le a játékot, korlátozásba futhat: a még meg nem jelent free-to-play verzió ugyanis hetente váltogatja az egyetlen (!) ingyenes karaktert!

A 3.10-es frissítés patch note listája többnyire a buffokat és a nerfeket listázza karakterenként, és nem véletlenül említettük, hogy Rash már-már nevetségesen OP karakter volt ugyanis a Wrecking Ball és a Shadow Big Bad Boot mozdulatait jelentősen visszavágták, és a fejlesztők azt írták, hogy a kockázat ezek után azonos szinten van a jutalommal, ha a kérdéses mozdulatokat alkalmazzuk ellenfelünkön. A 3.10-es verzió megjelnési dátuma még nem ismert, de a Steamen november 28-áig 12,2 euróért (kb. 5000 forintért) lehet megvenni, míg az Anniversary Edition ennek közel háromszorosa lesz, amikor kigurul.

Szóval a Killer Instinct köszöni szépen, továbbra is jól van.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu