Szánalmas állapotban jelent meg a Batman: Arkham Knight Switch portja! [VIDEO]

Egy megbízható, tekintélyes publikáció még nem adta ki az elemzését a játék új verziójából, de az azt készítő szerkesztő egy rövid videót már közzétett belőle, és már ebből is ki lehet jelenteni, hogy hitvány minőségű a Switch konverzió!

 

A Digital Foundry egyik szerkesztője, Oliver Mackenzie a Twitteren megosztott egy rövid videót, amelyet az eredetileg a Rocksteady által PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-n eleinte hasonlóan botrányos állapotban 2015-ben kiadott Batman: Arkham Knightot láthatjuk. Ennek Nintendo Switch portja a minap jelent meg, és ő a site-hoz méltó módon frame rate-elemzést is készít az átiratból. Természetesen nem várhatjuk el, hogy a nagy N hybrid platformján dokkolva, 1080p felbontáson 60 FPS-sel fusson, de amit a lent beágyazott videóban láthatunk, teljesen elképesztő!

A grafika le lett butítva. Ez is rendben van. Ám ennyire lebutítva is ilyen teljesítményt látunk! Ezzel van a baj. Néhol konkrétan MÁSODPERCEKRE leáll a játék, annyira akadozik, így 0 FPS-t láthatunk a frame rate-et mérő számon a jobb felső sarokban. Erre pedig csak annyit tudunk mondani, hogy ez már nevetséges, és ha ez nem lenne elegendő, akkor nesze sánta, itt egy púp: még glitches is a port, így teljes egészében játszhatatlannak nevezhetjük a Batman: Arkham Knight Nintendós változatát.

De még ennél is botrányosabb az összkép, ha hozzátesszük, hogy egy első napi patch is érkezett a Nintendo Switch porthoz… és ÍGY is ennyire pocsék a port. Na, akkor nevezzük szépen meg, hogy ki fejlesztette a Batman: Arkham Trilogy-t (ebben ott van az Arkham Asylum és az Arkham City is). A Turn Me Up Games a ludas. Ők portolták anno a Hazelight Studiostól az It Takes Two-t a nagy N hybrid platformjára.

Maradjunk annyiban, hogy a portot nem tudta a stúdió megfelelően leskálázni (a másik két játék PS3/X360-ra jött ki anno, azzal könnyebb), és ennek eredményét most tapasztalhatjuk…

Forrás: WCCFTech, The Gamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu