Az Elden Ring játékosa megmutatja, mit tesz 1 év folyamatos játék egy PS4 kontrollerrel

Egy hardcore Elden Ring játékos megmutatja, hogyan változott meg a DualShock kontrollere egy év játék és a játék elsajátítása után.

 

A közelgő bővítés, a Shadow of the Erdtree arra késztetheti az elkötelezett játékosokat, hogy leporolják a kontrollerüket, vagy újakat vásároljanak. Jelenleg nincs megjelenési dátuma.

Egy évnyi dühös Elden Ring játék valóban megváltoztathatja a kontrollert, ahogyan azt egy játékos nemrégiben bebizonyította. A nagy sikerű akció-RPG és sok más Souls-féle cím rengeteg technikai tudást igényel, hogy akár csak végigjussunk rajta anélkül, hogy folyamatosan meghalnánk, így rengeteg gombnyomkodással jár majd, ami megviselheti a hardvert.

Több mint egy éve már, hogy a FromSoftware rajongói kedvenc Elden Ring megjelent, de legelszántabb rajongói még mindig játszanak vele. A George R. R. Martin által segített játék még mindig rengeteg kihívást és titkot tartogat minden játékos számára, aki még nem fedezte fel azokat, és a hírhedten nehéz tartalom elsajátítása egyben az egyik legnagyobb csali is.

Mivel az Elden Ringben sok ismétlésre van szükség ahhoz, hogy a játékosok akár csak a minimális kompetenciát is kifejlesszék, hogy végigjussanak rajta, ez természetesen azt jelenti, hogy a játékmenetben sokkal több gombnyomkodásra van szükség, mint sok más, mostanában megjelenő modern címben. A redditor Brutalonym megmutatta az egy évig tartó hardcore Elden Ring-zúzás eredményét: a DualShock 4-esük Circle gombja, amivel a játékos karaktere a játékban kitér és sprintel, mostanra teljesen simává vált. Minden PlayStation-játékos tudni fogja, hogy természetesen textúrázottnak kellene lennie, hogy maximálisan tapadjon az ujjakon.

After a year of Elden Ring, my dodge/sprint button is completely polished
byu/Brutalonym inEldenring

Az Elden Ring játékosok pontosan tudni fogják, hogy miért kopott le ez a bizonyos gomb. A Souls-szerű játékoknak nagyon sajátos játékstílusa van, és ez általában megköveteli a játékosoktól, hogy folyamatosan, szinte tökéletes időzítéssel kerülgessék a támadásokat, mert különben az ellenség erős támadása nagy darab életet vehet el tőlük. A túl sok találat könnyen megöli a játékost, vagy legalábbis arra kényszeríti, hogy elfogyassza a korlátozott mennyiségű varázsitalok egyikét, és ezzel elveszi tőle ezt a lehetőséget akkor, amikor talán a legnagyobb szükség lenne rá.

Bár Brutalonym helyzete nem volt vészes, mivel a legtöbb kontroller ilyen kopást mutat a sok időt játékkal töltő tulajdonosoknál, más Redditorok humorosnak találták a dolgot. Néhányan megdicsérték az OP-t, amiért jó lett a játékban (mivel az internetes kultúra erősen dicséri a lenyűgöző teljesítményeket az Elden Ringben), míg mások megosztották történeteiket arról, hogy olyan sokat játszottak hasonló játékokkal, hogy néhány vizuális elem talán beleégett a tévéképernyőjükbe.

Az elkötelezett játékosoknak, akik már felfedezték az Elden Ring nagy részét, ha nem is az egészet, hamarosan le kell porolniuk a saját kontrollerüket (vagy esetleg újakat kell venniük), mivel hamarosan megjelenhet a közelgő Shadow of the Erdtree bővítmény. A fejlesztő FromSoftware részéről még nincs bejelentett megjelenési dátum, de egyesek szerint a 2024 februárjában esedékes második évforduló tökéletes alkalom lehet a dobásra, hiszen tavaly februárban, a játék első évfordulójának ünneplésekor is bejelentették. A legújabb kommentek azonban arra utalnak, hogy ez még messze van.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu