Egy Mortal Kombat 1 mod segítségével az Unchartedből ismerős Nathan Drake-kel bunyózhatunk

A Mortal Kombat 1 legújabb skin modja, amely felkeltette a játékosok figyelmét, az Uncharted főszereplőjét, Nathan Drake-et teszi hozzá a verekedős játékhoz.

 

Van egy új Mortal Kombat 1 mod, amely az Uncharted Nathan Drake-jét adja hozzá. A brutális verekedős játék arról ismert, hogy crossovereket csinál különböző franchise-okkal, hogy olyan játszható karaktereket adjon hozzá, mint Omni-Man, Peacemaker és Homelander, és időnként lesznek olyan modderek, akik más karaktereket illesztenek be a Mortal Kombat 1-be.

A tavaly szeptemberben megjelent Mortal Kombat 1 olyan új funkciókkal bővítette a játékmenetet, mint a Kameo Fighters, a Air Combos, sőt, még a Quitality is, amikor a játékos megszakítja a kapcsolatot a meccsen. Bár a verekedős játék pozitív kritikákat kapott, a kritikákból is kivette a részét olyan problémák miatt, mint a mikrotranzakciók és a kiábrándító Switch-kiadás. Ennek ellenére sok játékos még mindig jól szórakozik a harcokkal és az általános élménnyel.

Néhány Mortal Kombat 1 rajongó felfedezte, hogyan lehet aktiválni a DLC Kameo Tremor titkos Brutalitását, amely megváltoztatja az egyik mozdulatának egy aspektusát.

A Mortal Kombat 1 játékosoknak számos szórakoztató módja van a játék izgalmasabbá tételére, és ezek egyike a modok telepítése. A legújabb Mortal Kombat 1 mod, amely felkeltette a játékosok figyelmét, az Uncharted Nathan Drake-jét adja hozzá a játékhoz. A NathanDrake26 által a Nexus Mods-ra feltöltött mod lehetőséget ad a játékosoknak, hogy Johnny Cage-et Nathan Uncharted 4-es ruhájába öltöztessék.

Nem ez az első alkalom, hogy egy Mortal Kombat játékhoz Uncharted mod készül, hiszen vannak olyan YouTube-videók, ahol a Mortal Kombat 9 játékosok Nathannel darálják a sztorimódot. Nem kell már sokáig várni arra, hogy a Mortal Kombat 1 játékosok is elkezdjenek videókat feltölteni az Uncharted stílusú játékmenetükről. Eközben sok Mortal Kombat 1 játékos más érdekes modokkal kísérletezik, például Spider-Man és J. Jonah Jameson skinekkel, valamint egy szédítő first-person kamera moddal.

A Mortal Kombat 1 egyes skin-modjaiban az a nagyszerű, hogy a készítők a legjobb karaktereket választják ki, akik köré ezeket a skineket építik. A Freddy Fazbear mod például Cyraxhoz készült, mert mindketten robotkarakterek. A Nathan Drake skin Johnny Cage-hez is jól illett, mert mindkét karakter sötét hajú, és az Uncharted főszereplője valóban jól nézett ki Cage pimaszságával.

Ami a tartalom kiadását illeti, a Mortal Kombat 1 még messze nem készült el. Jelenleg a második évad közepén tart, amely egy Invasion módot, új karaktereket és kozmetikumokat, valamint számos hibajavítást tartalmaz. A Mortal Kombat 1 a jövő év elején további Kombat Pack DLC-k kiadására is készül, amelyek olyan új játszható karaktereket mutatnak be, mint Takeda Takahashi és Quan Chi. A pletykák szerint a jövőbeli DLC-kben olyan crossover karakterek is feltűnnek majd, mint Conan, a barbár, Deathstroke, sőt, még Megan Fox és Travis Scott is megjelenik majd a hírességek között.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu