Grand Theft Auto VI-szivárgás, napokkal a trailer előtt [VIDEO]

Összefoglaljuk, hogy a hétvégén mi jutott ki a Grand Theft Auto VI-ból.

 

Tavaly egy korai build kiszivárgott a Rockstar következő játékából. Emiatt sok videó is feljutott az internetre a még félkész GTA VI-ból. Ezek a videók Vice City környezetét, illetve két főszereplőt mutattak. A Bloombergnek író Jason Schreier szerint a szivárgás hiteles volt, ám ezek korai, befejezetlen játékból származtak, és úgy látta, hogy a Rockstar Games számára egy rémálom lehet a játékipar egyik legnagyobb szivárgása (azért a Half-Life 2 helyzete is elég izmos volt két évtizede…).

Lent beágyaztunk egy hat másodperces felvételt, ami kamerával készült. A TikTokon is felbukkant az anyag, amiben a Vice City toronyházait is láthatjuk a környezet egyes elemein túl, és a felvétel egybe is esik a tavalyi szivárgásokban látottakkal. Az egészen csűr egyet, hogy KITŐL származik a videó: Aaron Garbut fiának barátjától. Garbut a Rockstar North társvezetője és fejlesztési vezetője. Úgyhogy majdnem cégen belüli szivárgásról beszélhetünk.

További szivárgásról is hallani . Garbut eszerint a Rockstar művészeti igazgatója… de ezen túl a Grand Theft Auto V-ben látott Los Santoshoz képest kétszer nagyobb lesz a bejárható terület. Három nagyobb, illetve négy kisváros is lesz, a térkép közepén pedig egy nagyobb tó is található lesz. A szivárogtató TikTok fiókja a videókkal együtt törölve lett. Az épületek 70%-ába be lehet menni, és megjelenési időszakot is hallani: állítólag 2024 őszén fog megjelenni a játék.

Ez igaznak tűnik, mert a Take-Two jelentős pénzügyi növekedésre számít a következő üzleti évben (2024 áprilisa-2025 márciusa), és miután december 5-én a Take-Two és a Rockstar közzéteszi a trailert, elindulnak az előrendelések is. A játék az elképzelést látva nem valószínű, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni.

A Grand Theft Auto VI PlayStation 5-re és Xbox Series-re fog megjelenni először a Take-Two-t ismerve, és csak később számíthatunk a PC portra. A videó december 5-én jön.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu