Stranger Things: David Harbour egy „merész kijelentést” tesz az utolsó évadról

MOZI HÍREK – A Stranger Things színésze, David Harbour merész kijelentést tett az 5. évaddal kapcsolatban, és biztosította a rajongókat, hogy nagyszerű dolgokra számíthatnak az utolsó kiadástól.

 

David Harbour magabiztosságot sugároz a Stranger Things 5. évadával kapcsolatban, és olyan kesztyűt dobott le, amely fokozza az izgalmakat a Netflix elismert sorozatának rajongói számára.

Az emberek izgatottan várják a Stranger Things utolsó kiadását, és alig várják, hogy visszatérjenek Hawkinsba. A Stranger Things 4. évada hatalmas sikert aratott, és új szintre emelte a produkció színvonalát. Így nem meglepő, hogy a rajongók valami jobbat várnak az utolsó évadtól, és Harbour nem hagyja kő kövön nem maradni, hogy a rajongók a székük szélén maradjanak.

A ComicBooknak adott interjújában Harbour a Netflix sorozatának utolsó évadáról is megnyílt. Megerősítette, hogy a rajongók nagyszerű dolgokra számíthatnak a Stranger Things 5. évadától. Azonban nem zárkózott el attól sem, hogy a beszélgetés során merész kijelentést tegyen, és arra biztatta a rajongókat, hogy baszogassák a sorozatot, ha nem érne el kielégítő véget.

„Most teszek egy merész kijelentést. Minden évben úgy érzem, hogy a sorozat egyre nagyobb és izgalmasabb lesz. És valódi felelősségünk van abban, hogy az utolsó évadban kiüssük a parkból. Szóval, ha nem sikerül, akkor adjátok ide a rajongóitok dühét. Írjatok petíciókat. Rajta, csináljátok. Mert én jövő héten megyek oda, és teljes szívemből beleadom magam ebbe a dologba.”

Harbour korábban aggodalmának adott hangot, hogy mi lesz vele, miután a Stranger Things véget ér karrierje szempontjából. A sorozattal kapcsolatban azonban biztosította a rajongókat, hogy a készítők és a szereplők olyan „finálét” fognak szállítani, ami mindenkit boldoggá tesz. „Olvastam néhány forgatókönyvet, és a fejemben elképesztően gyönyörűek. Itt az idő” – mondta. „Ki fogjuk ütni a parkból. Olyan finálét fogunk adni, amilyenre szükségetek van, amilyet szeretnétek, amit én szeretnék”.

Harbour megjegyzései néhány nappal azután hangzottak el, hogy az alkotók, Mark és Ross Duffer bemutatták a Stranger Things 5. évadának nyitójelenetét. A készítők megosztottak egy fotót az 5. évad első epizódjának első pillanatairól, a részlet pedig a következő szöveggel kezdődik: „DARKNESS”, „a COLD WIND hangja felett”. NYÖGŐ FÁK. És… EGY GYERMEK HANGJA. Egy ismerős dalt énekel.” Eközben a Stranger Things hivatalos írói fiókjának egy másik fotója leleplezte, hogy az 5. évad első epizódjának címe „A kúszás” lesz.

A SAG-AFTRA sztrájk befejezésével a rajongók mélyebb betekintést nyerhetnek a Stranger Things utolsó évadába. A színészek megoszthatják gondolataikat a forgatókönyvekről, és betekintést nyújthatnak abba, hogy mire számíthatnak a rajongók a várva várt utolsó résztől.

A Stranger Things 1-4. évadát a Netflixen lehet nézni.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu