Úgy tűnik, az Alan Wake 2 még ebben a hónapban megkapja a New Game Plus-t

Az Alan Wake 2-t fejlesztő Remedy Entertainment látszólag elárulta, hogy 2023 decemberében egy New Game Plus móddal bővül a játék.

 

A Remedy rejtélyes, de bevallottan X (Twitter) posztja nem mondta ki kifejezetten, hogy a New Game Plus decemberben érkezik, de erősen utalt rá. Egy kép mellé, amelyen Alan Wake látható, amint zseblámpájával egy New Game Plus feliratú falra mutat, a Remedy a következőket írta: „Új hónap, új játék… plusz?”.

Arról nem osztottak meg részleteket, hogy a New Game Plus mód mit fog tartalmazni – hogy bizonyos képességek átveszik-e, új tartalmak fognak-e feloldódni, és így tovább -, és a Remedy azt sem árulta el, hogy pontosan mikor érkezik a frissítés.

Az Alan Wake 2 október 27-én jelent meg az eredeti játék folytatásaként, több mint egy évtizede. Az idő azonban nem viselte meg a minőségét, hiszen a theGeek 8.5/10-es értékelést adott a folytatásnak az értékelésünkben.

” Az „Alan Wake 2” történetének mélysége, atmoszférája és grafikája révén magasra tör az idei év csúcsvideojáték között is.” – írtuk tesztünkben.

A Baldur’s Gate 3 mellett a The Game Awards jelöléseit is vezette. Az Alan Wake 2-t jelölték az Év játéka, a legjobb játékvezetés, a legjobb narratíva, a legjobb művészeti rendezés, a legjobb filmzene és zene, a legjobb hangdizájn, a legjobb alakítás (Melanie Liburdtól) és a legjobb akció/kalandjáték kategóriában, a teljes díjátadóra december 7-én kerül sor.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu