Deadpool 3: forgatási fotó leplezhette le egy váratlan Marvel-franchise felbukkanását?!

MOZI HÍREK – A Deadpool 3 új díszletfotói emlékeztetik a rajongókat, hogy a Fantasztikus Négyes immár az MCU része, és jelentős szerepet játszhatnak a folytatásban…

 

 

Az új Deadpool 3 díszletfotók a Marvel Moziverzumban a Fantasztikus Négyessel való kapcsolatról árulkodnak, és izgalmas történetelemekre utalnak.

A Deadpool 3 a 2024-es év egyik legjobban várt filmje, hiszen a rajongók már alig várják, hogy Hugh Jackman Rozsomákja és Ryan Reynolds nagydumás karaktere összefogjon az akciódús projektben.

Hetek óta pletykálnak arról, hogy a film a Marvel Moziverzum főbb karaktereit hozza vissza. A pletykák szerint Jennifer Garner Elektrája és más karakterek is feltűnnek majd a készülő filmben. Az új forgatási fotók azonban arra utalnak, hogy a Marvel egy másik csapata is részt vesz a készülő filmben.

A Deadpool 3 új forgatási fotói, amelyeken a „Splash” szóval ellátott vízjel látható (via @CanWeGetToast), felfedték az első pillantást arra, ami úgy tűnik, hogy a Fantasztikus Négyes-féle „Fantasticar” benne lesz a várva várt filmben. Az autó elején egy „4” látható, ami arra utal, hogy a Fantasztikus Négyes is benne lehet. A fotó az autón kívül az X-Men-film egyik szereplőjének visszatérését is elárulta. A képen az X-Men gonosztevője, Toad ül az autóban. Ám azt nem erősítették meg, hogy a színész, Ray Park visszatér-e a szerepébe.

De a rajongóknak talán még várniuk kell az MCU verziójára. Mivel a Marvel Fantasztikus Négyes filmjének premierje 2025-ben lesz, egy évvel az új Deadpool után. Kétséges, hogy a csapat megjelenik a filmben. Ennek ellenére a fotó mindenkit izgatottá tett az eljövendőre. A Marvel Cinematic Universe 5. fázisa nem úgy alakult, ahogy Kevin Feige és mások szerették volna. De itt az ideje, hogy a jövőbe tekintsünk és jóvátegyük a hibákat, a Deadpool 3 pedig elindíthatja az MCU új konfliktusát.

Bár a Marvel Studios új Fantasztikus Négyes-filmje 2025-ben érkezik, a Deadpool 3 lehet az a cím, ahol elkezdenek utalni arra, hogy a csapat csatlakozik az MCU-hoz.

Egyelőre nem világos, hogy a csapat benne lesz-e a filmben, vagy hogy mekkora szerepet kapnak. Ám a gondolat, hogy a filmben több múltbeli karakter is feltűnik majd, érdekes. A legutóbbi forgatási fotók izgatottá tették a rajongókat az elkövetkezendő dolgok miatt. Sokan alig várják, hogy ismerős arcokat láthassanak a Deadpool 3-ban…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu