Fontos tanácsot kapott Daisy Ridley, amikor J.J. Abrams Rey szerepére készítette fel!

MOZI HÍREK – „Nem egyszerű szerepről van szó. Sokak számára ez egyfajta vallás”: J.J. Abrams így készítette fel Daisy Ridley-t Rey szerepére.

 

Daisy Ridley karrierje a Disney legújabb Star Wars-trilógiájának köszönhetően indult be igazán, ahol a brit színésznő Rey, a főhős szerepét játszotta. Ez a kaland körülbelül tíz évvel ezelőtt kezdődött, de Ridley még ma is nehezen dolgozza fel a hirtelen jött sikert és a figyelmet. Ridley azóta több filmben is szerepelt változó sikerrel, de hamarosan visszatér a messzi-messzi galaxisba, hogy újra Rey karakterét alakítsa – állítólag nem is csak egy alkalommal.

Ridley a „Sometimes I Think About Dying” című új filmje kapcsán ad interjúkat, köztük az Inverse-nek is, ahol a Star Wars univerzum is szóba került. A 31 éves színésznő elmesélte, milyen tanácsokkal segítette őt J.J. Abrams, amikor elvállalta Rey szerepét. Abrams komolyan állította be a feladatot:

„Fel kell fognod a nagyságát! Ez nem csak egy szerep. Sokak számára ez egy vallás. Számunkra elképzelhetetlen módon változtatja meg az életet.” Ezeket a tanácsokat Ridley figyelembe vette, bár elmondása szerint még így is nehezen értette meg a körülötte zajló eseményeket, és megpróbálta meggyőzni magát, hogy minden rendben van.

„Amikor ez az őrület zajlott, azt mondtam magamnak, hogy ‘Jól vagyok. Minden rendben. Jól kezelem a helyzetet. Minden oké.’ És többnyire valóban így is volt. De azt hiszem, a legnagyobb kihívás az volt számomra, hogy felfogjam: ami nekem normális, mások számára egyáltalán nem az.” Úgy tűnik, Ridley az elmúlt évtized során megszokta a szerephez kapcsolódó felhajtást, és már nem zavarja annyira, ami lehetővé teszi, hogy hamarosan visszatérjen – ezúttal Sharmeen Obaid-Chinoy, a kétszeres Oscar-díjas rendező vezetésével.

Forrás: Inverse

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu