Elkészülhet a Walking Dead spinoff-crossover?! Scott Gimple nyilatkozott a témáról!

MOZI HÍREK – A legújabb Walking Dead-spinoff, a The Ones Who Live előtt a franchise főnöke, Scott Gimple elárulta, hogy lehetséges-e a crossover más TWD-sorozatokkal…

 

 

A The Walking Dead producere, Scott Gimple válaszolt arra, hogy lehetséges-e egy crossover a zombis franchise különböző spinoffjainak bevonásával. Bár a WD fő sorozata 2022-ben véget ért, a franchise számos spinoffon keresztül életben maradt. A fő sorozat mellett futó Fear the Walking Dead és a World Beyond mellett az AMC azóta további, prominens WD-karakterek körül forgó sorozatokat kezdett el kiadni. A legújabb a The Walking Dead: The Ones Who Live, amelynek premierje február 25-én lesz.

A Television Critics Association sajtóturnéján az AMC paneljén Scott Gimple elismerte, hogy az összes Walking Dead-spinoff között „kenyérmorzsákat” helyezett el utalásként a lehetséges crossoverekre.

Hozzátette: „Igen, vannak álmaim arról, hogy mindezt összevonjuk”. Íme a teljes idézet:

„Igen, vannak álmaim az összevonásról, és kis morzsákat tettem le ebbe az irányba, de soha nem tudhatod pontosan, hogy mikor és hogyan, különböző okok miatt… Csak annyit mondok, hogy építem ezeket az utakat, de mindenféle fordulópontok lehetnek az út során.”

 

Mennyire valószínű egy Walking Dead crossover?

 

2023-ban debütált a Dead City és a Daryl Dixon, a két WD-spinoff, amely a sorozat fináléja után folytatódik és bővíti a zombis univerzumot. Az előbbi sorozat Maggie (Lauren Cohen) és Negan (Jeffrey Dean Morgan) duója körül forog, akik a járkálókkal fertőzött New York Citybe indulnak egy küldetésre. Az utóbbi Daryl Dixon (Norman Reedus) franciaországi kalandjaira fókuszál, aki rejtélyes módon valamikor a Walking Dead befejezése után mosódott partra. Mindkét sorozat visszatér a második évaddal.

A következő Walking Dead-sorozat premierje a The Ones Who Live lesz, amely Rick Grimes-t (Andrew Lincoln) és Michonne-t (Danai Gurira) hozza vissza évekkel azután, hogy távoztak az alapműsorból.

Rick visszatérését nagyon várták. Egy időben úgy volt, hogy egy filmtrilógia keretében érkezik. Mivel Rick olyan sokáig volt távol, nagy érdeklődés övezi, hogy újra találkozhasson olyan karakterekkel, mint Daryl, akinek utolsó Walking Dead-történetében Ricket kereste. Már csak ez a szál is alapját képezhetné egy crossover-nek a két széria között.

Ezen túlmenően az összes WD-spinoff új elemeket hozott a franchise-ba. Legyen szó akár soha nem látott walkerekről vagy könyörtelen ellenfelekről. A megmaradt karakterek mind szétszóródtak a világban. Ám a Daryl Dixon 2. évadában vagy a Dead City 2. évadában szereplő ívek közelebb hozhatják őket egymáshoz. Gimple már most elveti a magokat egy WD crossover eseményhez. Így ha az AMC továbbra is be akar fektetni ebbe a franchise-ba, akkor ez a jövőben könnyen valósággá válhat.

Forrás: TVLine

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu