Walking Dead: The Ones Who Live: fontos szereplő tér vissza a spinoffban!

MOZI HÍREK – Egy új kép a The Walking Dead: The Ones Who Live című sorozatból elárulja, hogy az eredeti sorozat egyik ellentmondásos szereplőjének visszatérése kulcsfontosságú kapcsolatban áll Rick Grimes-szel.

 

 

Egy új kép a The Walking Dead: The Ones Who Live című sorozatból elárulta, hogy visszatér egy fontos szereplő az alapsorozatból! Akinek ráadásul nem akármilyen kapcsolatai vannak Rick Grimes-szel. A franchise főhősét a 9. évadban elrabolta virginiai közösségéből Jadis, a CRM egyik tagja. Egy helikopterrel vitte el, miután életveszélyes sérüléseket szenvedett. A titokzatos antagonista megerősítést nyert, hogy Rick és Michonne mellett visszatér a készülő spinoff-sorozatban.

Most az Entertainment Weekly egy új képet tett közzé Jadisról a készülő The Ones Who Live című sorozatból: az új képen egy mocsárszerűnek tűnő, erdős helyen áll, és valami tisztázatlan dolog miatt dühösnek tűnik.

Nézd meg a teljes képet a visszatéréséről alább:

 

 

The Walking Dead: The Ones Who Live

 

 

Mire számíthatunk Jadis-tól a The Walking Dead: The Ones Who Live-ben?

 

Jadis először egy beépített CRM-ügynökként mutatkozott be. Ismeretlen okokból túlélőket gyűjtött össze, miközben „A” és „B” kategóriákba csoportosította őket. Bár először az eredeti sorozatban tűnt fel, karaktere a The Walking Dead: World Beyond 2. évadában kibővült. Ott kiderült, hogy tiszthelyettessé vált a csoporton belül. Magas pozícióba emelkedett, aminek feltételezése szerint köze van ahhoz, hogy elkapta Ricket.

Mivel Jadis szerepet kap Rick visszatérésében, egyértelmű, hogy fontos szerepet tölt be a készülő sorozatban is.

Ugyan legutóbb antagonista szerepben láthattuk, valószínűleg ő lesz az az ismerős arc, aki végigvezeti Ricket a CRM-en. Bár ez nem jelenti azt, hogy a páros baráti kötelék alakul ki közöttük. A megjelenése könnyű módja lenne az óriáscsoporttal kapcsolatos információk átadásának.

Visszatérése ellenére azonban úgy tűnik, hogy a The Ones Who Live-nak új gonosztevője lesz Beale vezérőrnagy személyében, akit a spinoff rövid trailerében már láthattunk. Lehetséges, hogy a két antagonista csak két fenyegetés lesz a sok közül, amivel Ricknek és Michonne-nak szembe kell néznie. Miközben megpróbálnak hazajutni. Jadis saját, ingoványos erkölcsét tekintve azonban arra is van esély, hogy segít nekik a küldetésükben, ha úgy látja, hogy ez a javára válik.

Forrás: EW

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu