A The Walking Dead Rick & Michonne spinoff sorozata fontos mérföldkőhöz érkezett!

MOZI HÍREK – A készülő The Walking Dead Rick és Michonne spinoff forgatása befejeződik, amit a vezető producerek a stábnak küldött üzenettel erősítettek meg.

 

 

A The Walking Dead készülő spinoffja, amelyben Rick és Michonne szerepel, elkészült. Legalábbis a forgatás befejeződött. Ezt a sorozat vezető producereinek a stábtagoknak küldött levele is megerősített. A beszámolók szerint a sorozat a címszereplőket követi, miután az előző évadokban távoztak a fő szériából. Az „epikus szerelmi történetként” jellemzett sorozat Ricknek a CRM által fogva tartott éveit és Michonne útját követi majd nyomon, hogy megtalálja őt.

Most a TWDU Promos a Twitteren tette közzé a The Walking Dead: Rick & Michonne executive producereinek levelét, amelyben megerősítik, hogy a sorozat forgatása befejeződött.

A levélben megemlítik a sorozat munkacímét, a Summit-ot. Majd megköszönik a stábtagoknak, hogy segítettek a Walking Dead univerzum újrakezdésében. A feljegyzést Scott Gimple, Denise Huth és Brian Bockrath executive producerek, valamint Andrew Lincoln és Danai Gurira írta alá. Utóbbiak Rick és Michonne szerepében is láthatóak.

A széria a tervek szerint 2024-ben indul. Két másik spinoff, a The Walking Dead: Dead City és a The Walking Dead: Daryl Dixon után. Lincoln és Gurira Rick és Michonne visszatérése mellett Pollyanna McIntosh újra eljátssza a The Walking Deadből ismert Jadis szerepét.

A CRM a The Walking Dead: Rick & Michonne című sorozatban is a középpontban lesz, mivel úgy tűnik, hogy Rick körülbelül 10 éve ott tartózkodik.

Bár a sorozatot Rick és Michonne szerelmi történeteként harangozták be, várhatóan választ ad majd a Rick hosszú távollétével kapcsolatos égető kérdésekre is. A sorozat emellett több betekintést nyújthat a CRM-be és a Walking Dead univerzumban betöltött szerepükbe is.

Egyelőre nem világos, hogy a Rick & Michonne az 1. évad után is folytatódik-e. Az első hírek szerint ez lesz Rick és Michonne új kalandjának kezdete. Úgy tűnik, hogy a The Walking Dead: Rick & Michonne befejezése is sokkoló lesz. Legalábbis a franchise új szereplőjének, Lesley-Ann Brandtnek (Lucifer) a reakciója szerint. Mivel az első évadot már leforgatták, a nézők hamarosan több információt kaphatnak a Walking Dead univerzumban elfoglalt új helyéről.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu