Elhalasztotta a Capcom a Resident Evil 9-et?

Hiába jelent meg lassan három éve a Resident Evil 8 (amit végül Resident Evil: Village-nek nevezett el a Capcom), úgy tűnik, hogy nem fog az eddig tervezett időszakban megjelenni a franchise következő része.

 

Egy szivárogtató, The Snitch Discord-szerverén szó esett a Resident Evil 9-ről, és itt AestheticGamer/Dusk Golem (aki korábban a Silent Hillről és főleg a Resident Evilről szivárogtatott nem is keveset) foglalta össze, hogy mit tud, és valami nem megy úgy a japán fejlesztőknél, ahogy annak kellene…

„Ebben a másodpercben még nem tudom, hogy mikor jelentik be a Resident Evil 9-et. Lehet, hogy idén nyáron, lehet, hogy később, de a mostani énem nem tud konkrétumokat. Azt tudom, hogy pár évvel ezelőtt az volt a cél, hogy idén bejelentik a játékot, és 2025-ös megjelenést céloztak meg, de az utóbbi hónapokban olyan mendemondákat hallottam, hogy a Resident Evil 9-et talán belsőleg is elhalasztották valamilyen okból kifolyólag. Egyesek ezt rossz néven vehetik, de őszintén szólva ez nem is olyan szokatlan ennél a franchise-nál: a Resident Evil játékok gyakran ütköznek valamilyen nehézkes ponton, és késnek, némelyik komolyabban, mint mások.

Meglátjuk, hogy ezek a mendemondák végül igazak lesznek-e, de láttam már olyan felvetést, hogy egy másik Resident Evil játék bejelentése és megjelenése előbb történhet, mint a Resident Evil 9-é, de tudom, hogy ezt konkrétan nem hallottam. Ez egy olyan dolog, amit hallottam, amit követek, és tervezem, hogy a következő alkalommal, amikor lehetőségem lesz rá, megkérdezem, hogy konkrétabbat tudjak meg róla. Csak azt tudom, hogy ez valami, amit különböző forrásokból hallottam. Egy részem azt szeretné, ha igaz lenne, mert ha ez igaz, akkor azt hiszem, hogy a Resident Evil 9 előtti megjelenésre előrehozott Resident Evil játék leleplezése elég vicces lenne, és sok embert váratlanul érne,” írta Dusk Golem.

A Resident Evil 9 állítólag nyílt világú funkciókkal is rendelkezhet, de valami akkor megelőzheti. Ha tippelnünk kellene, a Resident Evil: Code Veronica vagy a Resident Evil 5 valamelyike lesz remake formátumban. De mindez nem hivatalos!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu