Hülyét csinál magából az Escape From Tarkov stúdiója

A Battlestate Games először felidegesítette a játékosokat azzal, hogy egy új játékmódot mindenkinek fizetőssé tett (még azoknak is, akik az Escape From Tarkov addigi legdrágább verzióját vették meg…), de tovább tudták bonyolítani a helyzetüket…

 

A PvE játékmódról és az azzal kapcsolatos kritikáról részetesen beszámoltunk már, úgyhogy rá is térnénk a legújabb fejleményekre. Az Escape From Tarkov subredditjén a Battlestate Games továbbra is védi a kijelentését, miszerint az új játékmód nem DLC: „A DLC a mi értelmezésünkben a játék nagyobb kiegészítései, beleértve a különböző funkciókat és tartalmakat, amelyek a játék hivatalos megjelenése után érkeznek tematikus DLC csomagként (például a Scav Life DLC, amely sok új mechanikát és tartalmat ad a Scav játékmenetéhez és a szintlépéshez).” Ez mit sem változtat a tényen: a PvE játékmódért 250 dollárt kér a stúdió, igaz, ezzel a játékot és az összes DLC-t is megkapjuk.

Aztán ilyesmit ír a stúdió, miszerint a PvE mód szükségszerűen egy eltérő hálózati infrastruktúrán van, mert így lényegében zárt módban játszanak a szervereken a PvE-s játékosok, ugyanis jelenleg nem tudják az EoD verzióval rendelkező közönségnek biztosítani a módot, mert nincsen hozzá meg az elegendő erőforrásuk. Tehát nincsen meg a szükséges szerverkapacitás annak ellenére, hogy már több mint hat éve van bétában az Escape From Tarkov.

Update on current situation
byu/trainfender inEscapefromTarkov

the update regarding EOD edition
byu/trainfender inEscapefromTarkov

A stúdió azt ígéri, hogy a kapacitás megnő a játék teljes megjelenésére, és akkor megkapják az EoD-sek is a PvE módot. (De addig meg fizetni kellene plusz 40 ezer forintot!) A módot külön meg lehet vásárolni majd, és az EoD-sek 70%-os kedvezménnyel tehetik ezt meg. Az EoD-seknek az ideiglenes hozzáférés, ami hat hónapra szól, csak offline lenne működőképes, így a szerverekben valóban szűkölködhet a Battlestate Games.

Nem lenne célszerűbb akkor kiadni a játékmódot, amikor már megvan minden szükséglet (így a szerverkapacitás is) a megfelelő futtatáshoz? De, viszont a mohóság nagy úr.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu