Ikonikus sorozatszereplő kapott hivatalos Call of Duty-skint, de a fogadtatás nem éppen örömteli…

A Call of Duty: Modern Warfare 3 és a The Walking Dead közelmúltbeli crossoverében szereplő Rick Grimes skin sok játékost nem tudott meggyőzni…

 

 

A Call of Duty: Modern Warfare 3 egyik legújabb skinje a The Walking Dead főszereplője, Rick Grimes. Ám néhány rajongó nem elégedett a crossoverrel. A Modern Warfare 3-ban sok fontos IP feltűnt már, de az új Rick Grimes skin cserbenhagyott néhány játékost, akik megpróbáltak a karakterrel játszani.

A Modern Warfare 3 több nagy horderejű crossover eseménye után a játék Walking Dead-témájú kiegészítése éppen időben érkezik a régóta futó sorozat legújabb spin-offjához, a The Walking Dead: The Ones Who Live-hoz.

Meglepő ugyan, hogy a Walking Dead crossover egy olyan Modern Warfare 3 évadban érkezik, amelyből hiányzik a zombis tartalom. Mégis szórakoztató módja annak, hogy mind a Modern Warfare 3 rajongók, mind a The Walking Dead rajongók új megvilágításban ismerhessenek meg néhány ikonikus karaktert. Néhány rajongó azonban, aki izgatottan várta, hogy Rick Grimes-ként játszhasson a Modern Warfare 3-ban, csalódottan nyilatkozott a karakterskinről.

 

Miért elégedetlenek egyes rajongók a Rick Grimes Call of Duty-skinje miatt?

 

Számos esetben csalódtak már a Modern Warfare játékosok. Az egyik fő kritika, ami néhány rajongótól érkezett, a Rick Grimes skin hangját érinti. Egy ShadowOpsFN néven ismert Reddit-felhasználó megosztott egy rövid klipet Rick Grimes néhány sorával. Azt állítja, hogy a hangja egyáltalán nem hasonlít a The Walking Deadből ismert Rick Grimes-re.

ShadowOpsFN posztja némi vitát generált arról, hogy a Rick Grimes skin szinkronszínésze valójában Andrew Lincoln-e vagy sem, aki a The Walking Deadben a karakter megformálásáért felelős színész.

Egyes rajongók szerint a szinkronszínészi játék jól hangzik. Mások szerint a skin szövege nem hangzik jól és erőltetett. A Modern Warfare 3 legújabb évadának egyik fő attrakciójaként néhány rajongó csalódottságának adott hangot. Alig várták, hogy Rick Grimes hangját hallják a meccsek során, de most már teljesen el akarják kerülni a skin-t.

Nem ez az első eset, hogy egy skin vitát vált ki a rajongók körében. Nem is olyan régen sok játékos elégedetlen volt a Modern Warfare 3 Gaia skinjével. Ez a csalódás folytatódik Rick Grimes és hangja esetében is. Sokan, akik nézték a The Walking Deadet, érthető, hogy miért gondolják, hogy a skin hangja nem Andrew Lincoln. Mivel sok játékos izgatottan várja, hogy a The Walking Dead kedvenc sorait hallja a játékban megszólalni, könnyű megérteni ezeknek a rajongóknak a csalódottságát.

Forrás: Reddit

Who tf did they get to voice Rick 😭
byu/ShadowOpsFN inModernWarfareIII

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu