Suicide Squad: Kill The Justice League: egy nagy visszatérésre utaló easter egg? [VIDEO]

A Rocksteady legújabb játékának játékosszáma viszont kissé aggasztó lehet…

 

Van egy easter egg a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben, ami arra utalhat, hogy Calendar Man vagy Batman térhet vissza. Sok easter egg van, ami más DC-karakterekre (Peacemaker, Deathstroke, Black Manta) utal, de Metropolis egyik titka ennél nagyobb érdekességre utalhat. Erről szól a lent beágyazott videó. A városban több naptár is van, amik együtt három rövid szót tesznek ki. A naptárokban bizonyos napok be vannak jelölve: január 8., február 5., március 23., április 9., május 12., június 12., július 18., augusztus 5., szeptember 20., október 21., november 18., december 14. A decemberit a Centennial Parkban találhatjuk, és itt egy piros karika helyett egy Batman-szimbólumot látunk, és rá vonatkozhat a titkos üzenet.

Ha a naptári napokat betűkre fordítjuk havi sorrendben, az jön ki, hogy he will return, azaz vissza fog térni. Ez eléggé nagy titok, és még a hardcore DC-rajongóknak sem tűnhetett fel olyan könnyen. Úgy tűnik, hogy a Rocksteady visszahozhatja a későbbi szezonokban a karaktereket, és Batman feltámadhat, bár a videóban inkább Calendar Man felbukkanására gondolt az illető. Ő az 1950-es években debütált a képregényekben, és ő is egy rosszfiú. Batman visszatérése klónként, esetleg egy alternatív Földről lehetséges, és a két említett karakter felbukkanhat a következő négy szezon során, ugyanis sajnos a Rocksteady-t is az élő szolgáltatásos (live service) modellre tolta rá a Warner, minden bizonnyal kényszerből.

A Steambase.io szerint hiába van nagyon pozitív értékelése a Suicide Squad: Justice League-nek, 2359 aktív játékossal rendelkezett a hír írásának pillanatában. Ránéztünk a Rocksteady előző nagyobb játékára, a lassan 9 éve megjelent Batman: Arkham Knightra, és az eredmény letaglózó. 3018 aktív játékos. Tehát egy régebbi játék már most kenterbe veri a stúdió legújabb alkotását, és ez csúfos kudarc a live service modell számára. (A screenshot régebbi adatokat tükröz, de ott is látható a különbség.)

Forrás: GameRant, GameRant, Steambase.io

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu