Call of Duty: Modern Warfare III: nemsokára leáll a Zombies frissítése?

Egy megbízható szivárogtató szerint hiába népszerű a Zombies mód, a legújabb Call of Duty-ban hamarosan le is áll annak tartalmi bővülése.

 

A Treyarch játéka csalódást fog kelteni, ha igazak a pletykák: a Call of Duty: Modern Warfare III Zombies módja állítólag nem kap további ellenfeleket és perkeket, holott a játék novemberben jelent meg. Talán még emlékezhetünk arra is, hogy a franchise egyik legambíciózusabb Zombies élményeként hivatkoztak rá. PvE-központú, nyílt világú játékmód, amelyben maximum 24 játékos küzdhet az élőhalottak ellen. Egy mélyebb története van, ami Viktor Zakhaev cselekedeteinek következményéből fakad. Eleinte a fogadtatás kiváló volt, de volt, aki azt gondolta, hogy pár minőséget javító változtatás és plusz tartalmak is jól jöhetnének.

A Twitteren MRDalekJD azt írta, hogy a Treyarch a második szezonra vonatkozó, a tartalomalkotóknak megtartott konferenciahívása során megerősítette, hogy nincsenek tervek semmilyen tartalmi frissítésre sem. Sem új ellenfelek, sem új perkek nem lesznek a Call of Duty: Modern Warfare III Zombies módjában! Ezzel lényegében három hónap után magára is hagyja a Treyarch a Zombies-t, ami felettébb érthetetlen döntésnek tűnik. Ha már több mint egy éve megjelent játékról lenne szó, akkor elfogadnák, de így nem.

Nemrég megjelent a játék második szezonja, és ezzel a Zombies mód is bővült, de így valószínűleg még egyszer, utoljára bővül az, ugyanis a szezon kezdetekor nem volt még ott a plusz sztoriküldetés és dark aether rift, a néhány új tervrajz, továbbá az új warlord. Ezek lehetnek tehát az utolsó újítások. A szezon megérkezésekor új pályák, módok, fegyverek és az AMC The Walking Deadjéből néhány karakter is megérkezett Operator formájában.

Ebből adódik, hogy a tartalmi frissítések gyors leállítása árt a játék-mint-szolgáltatás (game-as-a-service, GaaS) megközelítésének. Ha a cél az, hogy a játékosok gyakran játsszanak valamivel, és az a játék live service modellű, akkor kötelező a tartalmi bővítés. Ha az nincs meg, a közönség pillanatok alatt magára hagyja a terméket!

Forrás: GameRant,

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu