Két közvetítésre is számíthatunk február hátralevő részében! [VIDEO]

A Nintendo és a Nacon is egy élő adással tervez a tél utolsó hónapjában.

 

Kezdjük a Nintendóval. Ők egy Nintendo Direct Partner Showcase-szel készülnek, azaz nem a saját fejlesztéseikre helyeződik a hangsúly az élő adás során, hanem a japán cég kiadói és fejlesztői partnereinek játékkínálatába nyerhetünk betekintést. (A Nintendo esetében a Switch-utód hardver miatt valamelyest visszafogja a japán cég a belsős fejlesztéseit, ez pedig a cég részvényeire is kihatott, ahogy ma a hírekben erről már szó esett.) Így megismerhetjük, hogy 2024 első felében a külsős cégek milyen játékokat terveznek kiadni a márciusban már 7 évessé korosodó Nintendo Switch-re. A Twitteres bejelentés szerint a Nintendo Direct Partner Showcase február 21-én, magyar idő szerint délután három órakor kezdődik. YouTube-on, továbbá a Nintendo weboldalán is figyelemmel követhetjük a műsort.

A Nacon is egy közvetítéssel tervez. A Nacon Connect 2024 esetében azt is tudjuk, hogy egy harminc percig tartó adásról lesz szó, amelyben a kiadó játékai és termékei (ugyansi a Nacon például kontrollereket is gyárt!) lesznek bemutatva. Néhány játékot is megnevezet a cég: a Ravenswatch, a Crown Wars: The Black Prince, a GreedFall II: The Dying World, a többször is már elhalasztott Test Drive Unlimited Solar Crown, továbbá a Terminator IP-n alapuló új, nyílt világúnak mondott játék is be lesz mutatva a műsor során.

Ezt aztán egy másik műsor is követi, amelyben a Spiders, a GreedFall II: The Dying World fejlesztőcsapata további információkat közöl a játékról. Ezt majd a Twitch-en nézhetjük, míg a Nacon Connectet YouTube-on és Twitch-en egyaránt figyelemmel lehet követni. A műsor február 29-én, magyar idő szerint este hét órakor kezdődik.

A Terminatorból készülő játék lehet még érdekes, ugyanis a franchise legutóbbi nagyobb játéka a Teyontól a Terminator: Resistance volt, ami nem volt annyira rossz, de annyira kimagasló sem. Ha ehhez képest jobb termék készül a Nacon berkein belül, nem lesz miért csalódnunk.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu