Két újabb játék távozhat az Xbox Game Pass Ultimate-ről február végén?!

Annak ellenére, hogy folyamatosan bővül az előfizetéses szolgáltatás, az Xbox Game Pass Ultimate a hónap végén két játékot is veszít…

 

 

Az Xbox Game Pass Ultimate 2024. február 29-én elveszíti a Soul Hackers 2-t és a Madden NFL 22-t. Bár mindkét játék kikerül a szolgáltatásból, továbbra is megvásárolhatók lesznek a Microsoft Store-ban azok számára, akik játszani szeretnének.

Az Xbox Game Pass időnként elveszít egy-egy maroknyi játékot, de a szolgáltatás folyamatosan bővíti robusztus címtárát is.

Nemrégiben a Game Pass két magasan értékelt játékkal bővült az előfizetők számára. Arról nem is beszélve, hogy a Microsoft máris megerősítette, hogy hat új játék érkezik a szolgáltatáshoz csak a következő hetekben.

Február 29-én az Xbox Game Pass Ultimate a Soul Hackers 2-t és a Madden NFL 22-t veszíti el. Míg a Soul Hackers 2 elvesztése a Shin Megami Tensei univerzum rajongói számára némi csapást jelent, a Madden NFL 22 talán kevésbé figyelemre méltó. Tekintve, hogy az évente megjelenő franchise újabb kiadásai jelenleg is elérhetőek a Game Pass Ultimate-en az EA Play-en keresztül. Ennek ellenére a Shin Megami Tensei rajongók élvezhetik a Persona 3 Reloadot a Game Pass Ultimate-en. Köszönhetően annak, hogy a játék e hónap elején jelent meg a szolgáltatáson.

 

Az Xbox Game Pass Ultimate-et 2024 február végén elhagyó játékok:

  • Madden NFL 22 (2/29)
  • Soul Hackers 2 (2/29)

 

Érdemes megjegyezni, hogy a Game Pass Ultimate „hamarosan távozik” fülén az látható, hogy a Soul Hackers 2 és a Madden NFL 22 2024. március 1-jén távozik a szolgáltatásból. Mivel a címeket általában a kora reggeli órákban távolítják el a szolgáltatásból az időzónáktól függően. Azok számára, akik a Soul Hackers 2-t a Game Passról való eltávolítása után is játszani szeretnék, a játék jelenleg 17,99 USD-ért (kb. 6500 Ft) kapható a Microsoft Store-ban. A Madden NFL 24, a franchise legújabb része már elérhető az előfizetők számára PC-n és konzolon. Cloudra pedig 2024. február 27-én lesz elérhető.

A Game Pass előfizetők hamarosan az Activision Blizzard címeit is élvezhetik a szolgáltatáson: az első Activision Blizzard cím, amely a hatalmas felvásárlást követően csatlakozik a szolgáltatáshoz, a Diablo IV lesz!

A játék Xbox Game Pass megjelenési dátumát Sarah Bond elnök a közelmúltban az Official Xbox Podcast egyik epizódjában erősítette meg. További Activision Blizzard-címek is követik majd. Ám a Microsoft egyelőre nem közölte az ütemtervet.

A számos erős első napi megjelenés és az Activision Blizzard-címek bevonása tovább erősíti az Xbox Game Pass Ultimate eddig is erős évét. A Palworld meglepetéssiker az Xbox Game Pass legnagyobb harmadik féltől származó megjelenése. Arról nem is beszélve, hogy az MLB The Show 24 a Persona 3 Reload mellett egy újabb jelentős harmadik féltől származó, első napon megjelenő játék lesz a szolgáltatáson.

Forrás: Generación Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu