Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC: íme a friss előzetes és a megjelenés dátuma! [VIDEO]

A Bandai Namco és a FromSoftware hivatalosan is közzétette az első Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC trailert. Ráadásul megerősítették a megjelenési dátumot és még sok mást is…

 

 

A Bandai Namco hivatalosan is kiadta az első trailert a régóta várt Elden Ring: Shadow of the Erdtree DLC-hez. A kiegészítés június 21-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re. Az Elden Ring 2022-ben jött ki, és lelkes kritikákat kapott, a rajongók pedig azóta is várják az új élményeket a Lands Betweenben.

A játék első megjelenése óta a fejlesztő FromSoftware frissítéseket adott ki, amelyek izgalmas új tartalmakkal bővítették a játékot.

 Az Elden Ring első nagy DLC-jére váró rajongók bekarikázhatják a naptárukban június 21-ét, és vethetnek egy pillantást az izgalmas játékmenetet bemutató trailerre.

A DLC leleplező trailere lerántotta a leplet arról, hogy mire számíthatnak a rajongók a Shadow of the Erdtree bővítménytől, amikor az június 21-én megjelenik. Az Elden Ring DLC trailer mindössze három percben mutat be a játékosoknak egy sor új ellenséget. Velük számos lenyűgöző új helyszínen kell majd megküzdenünk. Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree a játékosokat a „Land of Shadows”-ra viszi, „az Erdtree által elhomályosított helyre”, amelyet „Messmer lángja lobbantott lángra”.

Feltételezhetően ott találkoznak majd a játékosok Miquellával, azzal az entitással, amely az alapjátékban a Mohgwyn-palotából származó tojásban van, de a rajongóknak maguknak kell majd játszaniuk a DLC-vel, hogy biztosan megtudják, mi történik.

A pörgős Elden Ring trailerben a játékosok Torrent, az alapjátékból ismert hűséges paripájuk hátán fedezik fel az Árnyak földjét. Útközben mindenféle szörnyeteggel találkoznak. Ezek közül néhány valószínűleg a Shadow of the Erdtree bossjaiként fog szolgálni. Ezeknek az ellenségeknek a nevét még nem árulták el. Ám a játékosok megküzdenek majd egy óriási lénnyel, amely úgy néz ki, mint egy két lábon járó tűzhely. Aztán egy hosszú, kígyószerű lénnyel. Egy hatalmas oroszlánfejű ellenséggel és még sok mással. Lehetséges, hogy a Shadow of the Erdtree június 21-i megjelenési dátumát megelőző hónapokban további részletek derülnek ki ezekről az új Elden Ring ellenségekről.

Azonban az is lehet, hogy a rajongóknak várniuk kell, amíg maguk is szembeszállhatnak a szörnyekkel.

A Shadow of the Erdtree nem csak új ellenségekkel bővíti a játékot. Az Elden Ring fegyverarzenálja is bővül. A játékosok új támadásokkal, páncélokkal és egyebekkel is rendelkezhetnek majd. A DLC-t még sok titok övezi. Ám az biztos, hogy a FromSoftware nyílt világú eposzának rajongói sokat várhatnak június 21-én…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu