Dead Island 2: kijött a játék Game Pass-ra, de van egy kis probléma…

A Dead Island 2 megjelent az Xbox Game Passon, ám nem minden előfizető fér hozzá a Dambuster jól sikerült zombis túlélőjátékához.

 

 

A rajongók legnagyobb meglepetésére a Dead Island 2 tegnap megjelent az Xbox Game Passon! Azonban konzolokon csak az Ultimate tagok számára elérhető. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy a játék PC-s kiadása az Epic Games Store-ban exkluzív, egészen az év végéig.

A Dead Island 2 Game Pass megjelenése váratlanul érte a rajongókat, mivel a Microsoft vagy a fejlesztő Dambuster Studios részéről egyáltalán nem volt marketing.

Ez azonban nem újdonság a Game Pass számára, amely nemrég hasonló megközelítéssel adta hozzá a Tales of Arise-t. A Dead Island 2 a 2011-es Dead Island jól sikerült folytatása. Rendszeres frissítéseket kap, így ígéretes kiegészítője az Xbox előfizetéses szolgáltatásának. A Game Pass előfizetői bázisának jelentős része azonban kimaradt ebből a kínálatból.

A PC Game Pass Ultimate előfizetők április 22-én tölthetik le a játékot. Akkor ér ugyanis véget a Dead Island 2 Epic Games Store exkluzivitása. Meg kell azonban jegyezni, hogy a játék addigra már nem biztos, hogy a Game Pass-on lesz. Igaz, egy ilyen rövid élettartam meglepő lenne. A DI2 Game Pass megjelenésével a konzolos Ultimate előfizetők hozzáférhetnek a teljes alapjátékhoz. A felhasználók új jutalmakat is igényelhetnek, például a Trickster’s Smile kést, ha összekötik fiókjukat a DI2 PROS platformjával. Emellett a felhasználók mostantól 1000 végtag feldarabolásával szerezhetik meg a legendás Malibu Nightstick ütőt.

A Dead Island 2 talán még többet is tartogathat a tarsolyában 2024-re. Többek között egy esetleges Switch-kiadást. A játék anyacége korábban megerősítette, hogy a cím idén új platformon fog megjelenni. Persze a közelgő Steam-kiadás is lehetett az, amire a bejelentés utalt.

A Game Pass előfizetők további kiegészítésekre számíthatnak a közeljövőben. A PC-s és konzolos előfizetők február 27-én a Maneater, február 28-án az Indivisible, február 29-én a Space Engineers, március 5-én a Warhammer 40,000: Boltgun, március 28-án pedig a Diablo IV játékhoz férhetnek hozzá.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu