Magától is megreped az Apple Vision Pro üvegpanelja!?

TECH HÍREK – Hiába a minimum 3500 dollár, amit fizetni kell az AR-headsetért, a mozgatása vagy leejtése nélkül is megrepedhet a készülék elülső részén található üvegpanel?

 

A Redditen a dornbirn nevű felhasználó egy olyan képet közölt, amin az Apple Vision Pro elején, azon is a közepén van egy repedés. A felhasználó nem ejtette le, hanem csak elrakta a fedéllel. Reggel fedezte fel a repedést, és kijelentette, hogy a headset nem mozgott a csomagolásában, és ő sem mozgatta. Szerinte az üvegre vonatkozó gyártási hiba merülhetett fel, mert az orr felett eléggé nagy nyomás alakulhat ki, hogy berepedjen.

„Mi történt: tegnap este kifényesítettem a headset elejét, elpakoltam a fedéllel együtt, és amikor ma reggel felébredtem, láttam ezt a repedést. Nem esett le, nem csoszogott a tokban. Úgy tűnik, hogy van egy következetes gyártási probléma az üveggel. Az én tudatlan találgatásom az, hogy az egyedi forma némi feszültséget hoz létre az orr felett, ami végül megreped még külső erő nélkül is. Van Apple Care-em, és elvárom az ingyenes cserét, amikor elmegyek a Genius Barba, de azok számára, akik érthető módon nem vették igénybe az 500 dolláros fedezetet, ez szívás lenne. Remélem, hogy ez sokkal ritkább, mint amilyennek én beállítom, de ha nem, akkor az Apple jobb, ha ezt a gyári garancia keretében fedezi, és nem tekinti véletlen kárnak, amiért súlyos javítási díjat kell fizetni,” írta a felhasználó.

Egy másik felhasználó, ContributionFar8997 is posztolt: ő tölteni hagyta az Apple Vision Pro-t, és amikor le akarta venni a hálózatról, egy repedést látott a készülék elején. Valószínűtlen, hogy a töltésből fakadóan alakult ki, így itt is inkább a gyártási hibára kellene gyanakodni. Az Apple ügyfélszolgálata az érintetteknek azt írta, hogy az Apple Care biztosítással 300 dollárért vállalják a javítást, anélkül pedig 800-ért, tehát 120/320 ezer forint lenne a repedés eltávolítása. Utóbbiért már egy alap iPhone 15-öt is kapunk…

Forrás: WCCFTech, Reddit, Reddit

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu