Abigail: Immár hivatalos, hogy nem fogja vissza magát a tütübe öltözött vámpírlány

MOZI HÍREK – Nem enyhe korhatáros besorolást kapott az Abigail, amelyben balettrajongó vámpírlány vág rendet azok között, akik elrabolták, hogy váltságdíjat kérjenek érte.

 

Az R besorolás azt jelenti az amerikai rendszerben, hogy a mű megtekintése 17 éven aluliak számára csak felnőttkísérettel ajánlott. Esetünkben „erőszak, vérontás, káromkodás és rövid droghasználat” olvasható az indoklásban. Ennek fényében a műfaj rajongói elégedettek lehetnek, hiszen gyakran panaszkodnak arra, hogy sok rendes kaszabolós film – képzavarral élve – elvérzik azon, hogy az alkotók visszafogják magukat az enyhébb korhatáros besorolás érdekében. Úgy tűnik, az Abigail nem fog csalódást okozni, már csak azért sem, mert az egyik főszereplő, Kathryn Newton szerint ez a film egyfajta betépett M3GAN-nak is nevezhető, vagyis übereli a tavalyi nagy sikert, amelyben egy öntudatra ébredt robotbaba aprította a szereplőket. Egyébként a M3GAN egy fokkal enyhébb besorolást kapott, mint most az Abigail, pedig szintén nem volt éppen vasárnapi matiné.

M3GAN 2.0 jövő május közepén érkezik. Iparági feltevések szerint az eredetileg januárra tervezett bemutatót azért tolták a tavasz végére, mert a folytatás szintén nagy sikernek ígérkezik, ezért a nyári moziszezon nagy attrakciói között a helye.

(Abigail – hazai bemutató: 2024. április 18.) (M3GAN 2.0 – hazai bemutató: 2025. május 15.)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu