PlayStation Plus Essential: mivel indítja a Sony 2024 tavaszát?

A február is elrohant mellettünk, így ismét meg kell vizsgálnunk, hogy mik azok a játékok, amiket minden PlayStation Plus-előfizető hozzáadhat március során a játékkönyvtárához (amiben addig érheti el azokat, amíg él az előfizetés).

 

Ezúttal viszont a régi jó szokás visszatért, ugyanis mostanában nem volt lehetőségünk arra hivatkozni, hogy egy francia nyelvű weboldalon (Dealabs) a billbil-kun nevű bennfentes régebben több alkalommal, közel egy éven keresztül pontosan, néha napokkal a szerdai bejelentés előtt kiszivárogtatta, hogy mi az a három játék, amit a PlayStation Plus Essential, a PlayStation Plus Extra, illetve a PlayStation Plus Premium előfizetői elérhetnek a következő hónapban. Most csak részleges szivárgás van tőle, így csak egy játékról gondolhatjuk úgy, hogy a kínálat része lesz. Szerinte a Sifu (PlayStation 5, PlayStation 4) az egyik cím a listán. Mi a másik kettő?

Nos, nem kettő, hanem három! A Sifu valóban a kínálat része (PlayStation 5, PlayStation 4). Mellette érkezik az F1 23 (PlayStation 5, PlayStation 4), ha már a hétvégén elindul a 2024-es szezon (és az Electronic Arts már be is jelentette az F1 24-et). A harmadik játék a listánkon a Hello Neighbor 2 (PlayStation 5, PlayStation 4). Meglepetés, de van negyedik cím is, a Destiny 2: Witch Queen (PlayStation 5, PlayStation 4; az alapjáték szükséges, de ingyen letölthető a PlayStation Store-ról). Ezeken túl a The Finals S.O. Sleek Bundle is az előfizetőké (2 epic kosztüm, 12 epic fegyverskin). A játékok március 5-étől április 1-jéig elérhetőek.

Ne feledjük, hogy március 4-éig továbbra is lehetőségünk van a februári játékokat bepótolni. Emlékeztetőképp leírjuk, hogy mely címekről van szó: Foamstars (PlayStation 5, PlayStation 4), Rollerdrome (PlayStation 5, PlayStation 4), illetve Steelrising (PlayStation 5). Tehát két lövöldözős játék, illetve egy akció-RPG. Ehhez képest a márciusi felhozatal bizony jelentős eltérésnek tekinthető.

Jobb-e a márciusi kínálat a februárinál? Ezen már inkább a felhasználónak kellene gondolkodnia…

Forrás: Dealabs, PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu