PlayStation Plus: kiszivárgott, melyik lesz az első ingyenes játék márciusban!

Micsoda váratlan meglepetés: a PlayStation Plus első márciusi Essential-játékának címe kiszivárgott!

 

 

Egy nappal a márciusi Essential tier-játékok bejelentése előtt, úgy tűnik, a megbízható szivárogtató, billbil-kun ismét akcióba lendült. Mielőtt belemerülnénk a PlayStation Plus következő állomásaiba, hadd foglaljam össze az eddigi hónapot. Az Essential tier előfizetők jelenleg a Rollerdrome mellett a Foamstars és a Steelrising első napi megjelenését is megkaparinthatják. Ezek a címek csak március 4-ig, hétfőig érhetőek el, az új kínálat pedig jövő kedden, március 5-én indul. Ami az új felhozatalt illeti, a kiszivárogtató billbil-kun most jelentette be a márciusi főszereplőt.

Ahogy arról a Dealabs is beszámolt, a márciusi alapvető tier headliner a Sifu, a 2022-es beat em’ up a Slocap-tól.

Ami a forrásokat illeti, a billbil-kun megbízható. A szivárogtató számos PS Plus-felhozatalt jósolt már meg helyesen. Azonban az utóbbi időben nem volt annyira aktív. Ettől függetlenül az ilyen jellegű kiszivárogtatásokat mindig óvatosan kell fogadnunk. A Sony a mai nap folyamán erősítheti majd meg a hírt. Érdekes lesz látni, hogy mely címek csatlakoznak a Sifuhoz.

A Sifu egy kiváló játék, 81-es Metacritic pontszámmal büszkélkedhet. Ahogyan V kolléga írta a tesztjében: „A Sifu nem fog komoly mainstream alkotássá válni (…), de ettől függetlenül mégis felverte az ülepet, ugyanis bár könyörtelen az alkotás, audiovizuálisan letisztult, játékmenetében kifinomult, és kezelhetőségében remek jelző illeti…”

Miután eltöltöttem egy kis időt a PlayStation Plus subredditen, tudom, hogy ez a cím már jó ideje rengeteg ember kívánságlistáján szerepel, így a március jól indul majd. A Beat em’ upok azonban nem mindenkinek valók, de remélhetőleg több más műfaj is megjelenik majd a kínálat többi részében.

Forrás: Dealabs

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu