Content Warning: INGYENES ez az ÚJ horrorjáték a Totally Accurate Battle Simulator fejlesztőitől; de nagyon sietned kell vele! [VIDEO]

Néhány órán át még lehetőség van arra, hogy a Landfall új, kooperatív horrorjátékát a Steam-fiókunkhoz adjuk, mielőtt az árcédulát kapna… szóval ez egy kifejezetten dörzsölt (és a kezdeti játékosszámok alapján sikeres) stratégiának tűnik.

 

Váljunk híressé, vagy haljunk bele a kísérletünkbe a Content Warningban, egy kooperatív horrorjáték, amelyben kísérteties dolgokat filmezünk a barátainkkal, hogy aztán felvételünk kifejezetten nagy nézettséget generáljon. Álljunk össze egy csapatba, az ASCII-s arc-testreszabási rendszerrel csináljunk egy egyedi arcot, szedjük össze a holminkat, majd használjuk a búvárharangot, hogy lemenjünk az Óvilágba. Odalent ijesztő fizika által animált szörnyek, elátkozott ereklyék és egyéb leletek várnak bennünket.

Filmezzünk le minél több ijesztő dolgot, mielőtt vagy az oxigén fogy el, vagy az életben levő barátaink. Ha túléljük, vissza kell jutni a búvárharanghoz, hogy a felszínre szállítson minket (és a többieket, ha ők életben tudtak maradni). A felvett anyagot aztán fel kell tölteni a SpookTube-ra (nem, véletlenül sincs egybeesés a YouTube-bal), és várjuk, hogy nekilóduljon a nézettség. Minden kör három napig tart, és minél több ijesztő dolgot veszünk fel, annál népszerűbb lesz a videónk, és az ebből származó reklámbevételek lehetővé teszik, hogy fejleszthessük a felszerelésünket, így reinvesztálhatunk a még jobb videókba és az Óvilágban a könnyebb túlélésbe. Ha a csapatunk három nap alatt elég nézettséget generál, lehet folytatni a SpookTube-os karriert.

A Totally Accurate Battle Simulator fejlesztői, a Landfall 2-4 fő számára biztosít kooperatív játékmenetet a Content Warningban, amiben hangos kommunikációra is lehetőségünk lesz. Zseblámpából sok lesz, hírnévből annál kevesebb, és az érdekesség az, hogy a játékot magyar idő szerint ma este hat óráig ingyenesen hozzá tudjuk adni a Steam-fiókunkhoz! A Landfall húzása annyira bevált, hogy az egyik toplistás játékká vált a megjelenésétől kezdve a Content Warning, ami az ingyenes időszak után 8 dollár (3200 forint) lesz.

Ez tipikusan egy olyan játék, amit a haverokkal érdemes játszani.

Forrás: Gematsu, Steam

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu