Xbox Game Pass Ultimate: egy újabb perk jár az előfizetőknek

Ezt egyszer már meglépte a Microsoft, de mindenesetre kényelmes megoldást biztosít a redmondi cég a szolgáltatás drágább változatára előfizető közönségének, ha esetleg szeretnének mást is csinálni, nem csak játszani.

 

Ha az előfizetők a profilukon a Perks (előnyök) fülre néznek, találni fognak egy olyan oldalt, ami három hónapig ingyenesen biztosítja a YouTube Premiumot. Első blikkre ez jól hangzik, de van benne egy kisebb csavar: ha korábban már előfizettünk a reklámmentes YouTube-ra (van más megoldás is: úgy hívják, hogy uBlock Origin, hiába ellenkezik a Google felülete, hogy a reklámblokkolók használata nem engedélyezett), vagy ha már kipróbáltuk ingyenesen a YouTube-on keresztül a saját, a tengerentúl háromhavi, nálunk pedig egyhavi ingyenes próbaidőszak során, akkor nem aktiválhatjuk az Xbox Game Pass Ultimate-en keresztül a YouTube Premiumot.

Az ajánlatot május 22-éig lehet aktiválni. Ezt egyszer már meglépte a Microsoft, ugyanis 2021-ben is volt már hasonló ajánlat a Game Pass Ultimate-en keresztül. Amúgy a YouTube Premium hazánkban havi 1790 forintért érhető el, ami sokkal kedvezőbb ajánlat az amerikai havi 14 dollárnál (ha ezt az árazást vetnék be úgy, hogy 1:1 konverzió lenne dollárról euróra, havi 5600 forintot kéne fizetni, azaz háromszor annyit).

A YouTube Premium eltávolítja a reklámokat a videókról. Le lehet őket tölteni és lehet nézni őket a háttérben (erre is van amúgy alternatíva, amiért nem kell fizetni…), továbbá a YouTube Music applikáción keresztül reklámmentesen lehet streamelni a zenéket, ha esetleg nem preferálnánk a Spotify kínálatát. Vannak más Xbox Game Pass Ultimate perkek is. A Persona 3 Reloadhoz ingyen elérhetik az Expansion Pass-t, a Super Animale Royale-ban a Spring Perks Pack várható, a Smite pedig a Netherbeasts Perket kínálja.

Szóval ha eddig nem néztük volna reklámoktól mentesen a YouTube-ot (javasoljuk, hogy ne: nincs is annál rosszabb, ha a gyermekeknek szóló rajzfilmek előtt is állampárti gyűlöletpropaganda megy), akkor most ezt is be lehet pótolni.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu