Andrew Lincoln egy „óriási találkozót” ígér a The Walking Dead új spinoff-sorozatában!

MOZI HÍREK – Az új TWD-mellékszéria kapcsán Andrew Lincoln a The Walking Dead eredeti karaktereinek lehetséges ‘újraegyesítésére’ utalt. (FIGYELEM: Ez a cikk spoilereket tartalmaz a The Walking Dead: The Ones Who Live sorozattal kapcsolatban!)

 

 

Andrew Lincoln, aki Rick Grimes-t alakította a The Walking Dead sorozatban, nemrég beszélt egy elképesztő crossover lehetőségéről a TWD spinoffjai között.

A The Hollywood Reporternek adott interjújában Lincoln a The Walking Dead: The Ones Who Live fináléjára reflektálva utalt egy nagy találkozás lehetőségére.

A lehetséges eseményt „hatalmas, traumatikus újraegyesülésként” jellemezte. Utalva az izgalom és a nehézségek keverékére, ami a karakterek újraegyesítéséből fakadhat. Lincoln szavait alább olvashatjátok el:

„Ez nagyon okos, és erről hosszasan beszéltünk. Van még néhány túlélő személyiség az univerzumban, és rendkívüli lenne, ha valamikor mindannyian ugyanazt a levegőt szívnák. Ez egy abszolút óriási, traumatikus újraegyesülés lehetne”.

Miután az eredeti sorozat 2022 novemberében befejeződött, a narratíva különböző spinoffokra ágazott szét. Ezek mindegyike a zombiktól hemzsegő világ különböző aspektusait tárja fel. Közöttük van a „Dead City”, amely Maggie és Negan duójára fókuszál. Aztán a „Daryl Dixon”, amely Daryl és Carol kalandjait követi. Valamint a „The Ones Who Live”, amely Rick és Michonne történetét zárja le.

A sorozatok sokszínűsége ellenére mindannyian ugyanazt a kietlen univerzumot osztják meg, ami megteremti a terepet egy lehetséges crossover eseményhez, amely újraegyesítheti a szeretett karaktereket.

A crossover gondolatát nem kizárólag Lincoln vetette fel. Scott Gimple, a franchise tartalomért felelős vezetője és a „The Ones Who Live” showrunnerje is kifejezte érdeklődését a különböző spinoffok összeszövése iránt. Azzal, hogy az egyes sorozatokban lerakja az alapokat, megteremti a terepet egy jövőbeli eseményhez. Ekkor a franchise különböző szegleteiből származó karakterek találkozhatnak, esetleg azért, hogy szembeszálljanak egy új, a túlélésüket fenyegető veszéllyel.

 

 

A legújabb Walking Dead-spinoff, a The Ones Who Live előtt a franchise főnöke, Scott Gimple elárulta, hogy lehetséges-e a crossover más TWD-sorozatokkal...

 

 

Hogyan valósulhat meg egy olyan crossover, amilyenre Andrew Lincoln is utalt?

 

Egy crossover megvalósíthatóságát alátámasztja a TWD spinoffok összekapcsolódó jellege. Hiszen mind ugyanabban az univerzumban játszódnak, nagyjából egyidőben. A „The Ones Who Live” című részben a CRM globális hatóköréről szóló kinyilatkoztatás – a közösségekben világszerte található kémekkel – egy olyan fenyegető veszélyre utal, amely összehozhatja a karaktereket.

Ez az átfogó fenyegetés katalizátorként szolgálhat az újraegyesüléshez, közös célt biztosítva a szétszórt túlélőknek.

A nagyszabású crossover mellett lehetőség van arra is, hogy az egyes karakterek a különböző sorozatokban is megjelenjenek. Rick és Michonne, miután biztonságban visszatértek a virginiai közösségekbe, szerepet játszhatnának a „Daryl Dixon” című sorozatban. Vagy segíthetnének Maggie-nek a „Dead City” című sorozatban. Az ilyen interakciók nemcsak a franchise narratív szövevényét gazdagítanák. A rajongóknak is lehetőséget adnának arra, hogy kedvenc karaktereiket új kontextusban láthassák.

Ahogy a The Walking Dead univerzuma tovább bővül, úgy válik egyre valószínűbbé egy crossover esemény lehetősége. Egy ilyen esemény nem csak a rajongók számára lenne izgalmas látványosság, hanem a franchise tartós vonzerejének és alkalmazkodóképességének bizonyítéka is. Mivel több sorozat is a posztapokaliptikus világ különböző aspektusait vizsgálja, egy egyesítő esemény lehetősége óriási, ami izgalmas jövőt ígér a The Walking Dead univerzumának.

Forrás: THR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu