Ubisoft: az XDefiant még mindig késlekedik, és itt is történtek leépítések!

A francia kiadó kifejezetten vicces helyzetbe teszi az XDefiantot, ami egy újabb megjelenési időszakról csúszott le azok után, hogy már több mint két és fél éve, hogy a Ubisoft bejelentette.

 

A free-to-play játékról azt hallottuk a legutóbb, hogy az előző üzleti évben meg fog jelenni. Tehát legkésőbb március 31-éig. Erről az XDefiant lemaradt, holott már 2021 júliusában bejelentette, de akkor annyira rossz visszajelzéseket kapott, hogy a francia kiadó áttervezte, majd tavaly áprilisban ismét felbukkant. Eredetileg tavaly nyáron jelent volna meg, majd eltolták októberre, majd egy meg nem határozott időpontra. Februárban azt mondta a Ubisoft az üzleti jelentésében, hogy a március végéig tartó üzleti évben kijön, de ez nem jött össze.

Íme a magyarázkodásuk a Twitterről: „Mindenekelőtt köszönjük, hogy folyamatosan támogatjátok az XDefiantet. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen szenvedélyes közösségünk van, és köszönjük, hogy részt vettetek a tesztfázisainkban, beleértve a bennfentes próbaköröket is. Ez a játék mindig is a közösséget helyezte előtérbe; a játékosok visszajelzései a legfontosabbak. Bár reméltük, hogy március végére élesben is elindulhatunk, van még néhány fejlesztés, amit még előtte tesztelnünk kell.

Most fejezzük be a 12 órás szerver-teszt előkészületeit, amely világszerte elérhető lesz PlayStation 5-ön, Xbox Series X-en és PC-n. Ennek a tesztnek a célja, hogy terheljük a szervereinket, és kritikus adatokat szerezzünk, hogy felkészüljünk a megjelenésre. Itt van szükségünk a segítségetekre, hogy minél jobban teszteljük a szervereinket! Mint mindig, most is fontosak számunkra a tapasztalataiddal kapcsolatos visszajelzések. E rövid teszt után várhatóan rögzíthetjük az indulás dátumát, és elkezdhetünk többet megosztani az XDefiant izgalmas tartalmáról, amit a jövőben kínálni fog! Még egyszer köszönjük, hogy mellettünk álltatok. Visszatérünk, amint készen állunk további híreket megosztani,” írta a Ubisoft. És nem, nem írták le, hogy mikor lesz a tesztelés. LOL!

És a Ubisoft is elküldött néhány embert. Főleg a nemzetközi kiadói és a távol-keleti szegmens érintett a negyvenöt elbocsátott emberben. A cél a működtetés áramvonalasítása, tehát olcsóbb munkaerőt akar a Yves Guillemot vezette cég. A GameSpotnak ez volt a magyarázatuk: „Az elmúlt hónapokban a Ubisoft minden csapata azt vizsgálta, hogyan lehetne racionalizálni a működésünket és növelni a kollektív hatékonyságot, hogy hosszú távon jobb pozícióban legyünk a siker érdekében. Ezzel összefüggésben ma bejelentettük, hogy tovább szervezzük a globális kiadói központi és APAC struktúránkat, hogy hatékonyabb és agilisabb megközelítéssel igazodjunk a piac fejlődéséhez. Ezek a változások összesen 45 pozíciót érintenek. Ezeket a döntéseket nem könnyelműen hoztuk meg, és átfogó támogatást nyújtunk az érintett kollégáknak. Szeretnénk megosztani velük a legnagyobb hálánkat és tiszteletünket a vállalathoz való sokrétű hozzájárulásukért.”

Kissé röhej, amit a Ubisoft művel.

Forrás: PCGamer, VGC, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu