A PvP irányába fog bővíteni a Palworld [VIDEO]

Ezzel az erővel a Pocketpair játékát akár úgy is hívhatnák gúnyosan, hogy PvPalworld, ugyanis a játékosok egymás ellen is megküzdhetnek majd az arénában.

 

A Palworld és a Pokémon közötti hasonlóság szinte mindvégig érzékelhető, bár a Pocketpair alkotása több olyan dolgot is lehetővé tesz, amit a Pokémon játékokban egyetlen egy alkalommal sem engedélyezett a Game Freak és a Nintendo. Van viszont egy olyan elem a játékmenetben, amiben a Game Freak és a nagy N jelenleg lépéselőnyben van: lehet küzdeni egy másik játékossal is, és ezt már a Game Boyon is láthattuk, vagy akár a Nintendo 64-es Pokémon Stadium címekben is megtehettük.

A Pocketpair viszont tudta, hogy idővel a játékosok ezt egyfajta kritikaként felhozhatják, így az indie japán stúdió (ami az Xbox Game Passos megjelenéssel több tízmillió játékosra tett szert) igyekszik bepótolni ezen lemaradását, ugyanis a Triple-I Initiative közvetítés során első akalommal nyertünk betekintést a Pal Arena nevű PvP módról, ami a bejelentésük szerint valamikor az idei év során fog eljutni a Steamre és a Game Passra (ha addig fenn fog maradni a Microsoft szolgáltatásán a Palworld).

„A Pal Arena 2024-ben érkezik a Palworldbe. Harcolj más játékosok ellen, és állítsd magad és a haverjaidat is szembe velük. Képezd ki a legerősebb Palokat, és győzd le az összes riválisodat,” írja a hivatalos jellemzés. Ezen túl több információt nem közölt a Pocketpair, így ennyiben ki is merül az információ a játékmódról kapcsolatban. Az arénába egyedül is beléphetünk majd, tehát nem muszáj csak a Paljainkkal küzdeni, mert mi magunk is egy fegyvert ragadhatunk, hogy esetleg segítsünk a győzelem elérésében.

A videó viszont osztott képernyős többjátékos módra is utal, és emiatt talán abban is reménykedhetünk, hogy ilyen újítást is kapni fog a Palworld az év során a frissítéssel. Már csak az a kérdés, hogy ezzel mekkora figyelmet fog kelteni a játék.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu