Fallout 4: jön a next-gen frissítés – végre-valahára teljesen Steam Deck-kompatibilis lehet a játék?!

Habár a játék már most is játszható a Valve kézikonzolján, a next-gen frissítés kijavít néhány hibát, amelyek a Fallout 4 jelenlegi verzióját sújtották.

 

 

Ez a nap is eljött. A Bethesda bejelentette az ingyenes Fallout 4 next-gen frissítés dátumát PS5-re, Xbox Seriesre és PC-re. Rengeteg újdonságot kapott a közösség. Ám a PC-s játékosok is hallhattak jó híreket a javításokról és kiegészítésekről. Ma ezek közül az egyikről számolunk be. A hír és a játék aktualitását az adja, hogy a Prime Video Fallout-sorozatának megjelenése már itt van a küszöbön. (Hamarosan a mi kritikánkat is olvashatjátok majd.)

A Bethesda a honlapján jelentette be, hogy a PC-s játékosok is kapnak majd javításokat és frissítéseket, bár nem annyit, mint a konzolokon.

Az első dolog, amit meg kell említeni, hogy a PC-s felhasználók szélesvásznú és ultra szélesvásznú kijelzőkön is játszhatják majd a Fallout 4-et. Ezen kívül „különféle” küldetésfrissítésekre és Creation Clubhoz kapcsolódó javításokra számíthatunk.

A Steam, Microsoft Store és GOG felhasználók szintén kapnak hibajavításokat, modokat és nagyobb stabilitást. Mindezek április 25-én érkeznek. A Bethesda RPG-je az Epic Games Store-ban is debütál (a Gamingbolt után). Jó, hogy egyre több játékost érnek el. Külön pozitívum, hogy a Fallout 4 végre megkapja a Steam Deck verifikációt! Mindez azt jelzi, hogy még jobban optimalizálják a Valve kézikonzoljára. Érdemes megjegyezni, hogy már most is játszható a Steam Decken. Ám a hónap végére jobb állapotba kerül.

 

A Fallout 4 és a Fallout 76 már játszható NVIDIA GeForce NOW-n is

 

Egy újabb pozitív fejlemény a közösség számára, hogy a Fallout 4 és a Fallout 76 is játszhatóvá vált az NVIDIA GeForce NOW-on. (A Wccftech szerint.) Ez egy előfizetéses szolgáltatás, amellyel a megvásárolt játékokat a felhőn keresztül lehet játszani. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha a számítógéped nem túl erős, bár stabil kapcsolatra lesz szükséged ahhoz, hogy élvezhesd anélkül, hogy a bemeneti lag tönkretenné az élményt.

Forrás: Bethesda, Gamingbolt, Wccftech

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu