Star Wars Outlaws: a Starfieldhez hasonló mozgás lesz a bolygók között

A Massive Entertainment játékával kapcsolatban megtudtuk azt is, hogy miképp fog működni benne a reputációs rendszer, és mindezt a Game Informernek adott interjúban olvashattuk.

 

A Star Wars: Outlaws nemrég megkapta hivatalosan is a megjelenési dátumát, illetve elindult a játék előrendelése is. Ennek kapcsán készített a Game Informer interjút néhány fejlesztővel. Például Julian Gerighty, kreatív igazgató megerősítette, hogy a Bethesda Game Studios Starfieldjéhez hasonlóan lehet majd a bolygók között közlekedni: „A bolygók köré szerettünk volna egy keringési pályát sok különböző érdekességgel, tennivalóval, csatákkal és felfedezésre váró helyekkel. Az általunk létrehozott holdak és bolygók mindegyikének pályáját sok különböző dologgal kellett benépesíteni, és nem akartunk végtelen teret létrehozni, ezért egy bolygó pályájáról egy másik bolygó pályájára hiperhajtóművel lehet eljutni.”

Az űrben a kalózokkal küzdhetünk meg, iletve a közelben levő űrállomásokon landolhatunk. Mindez a játék reputációs rendszeréhez kötődik, és erről Matthieu Delisle, a vezető rendszertervező beszélt részletesebben: „Ha rossz hírneved van a szindikátusoknál, nem fognak beengedni. Beosonhatsz, de ha elkapnak, kirúgnak. Ha azonban jó hírneved van, ha egyszer jó hírnevet szereztél például a Pyke szindikátusnál, akkor szabadon bemehetsz, és akkor egy csomó lehetőséghez hozzáférhetsz. Ezek lehetnek olyan dolgok, mint a szindikátusoknak szóló munkák, kereskedők, akiknek néhány jobb cuccot lehet eladni, infók, pletykák, és lehetnek nagy tétű Sabacc-asztalok is. A szindikátusok a lehetőségek csomópontjai, amelyekhez a megfelelő hírnévvel hozzáférhetsz.” Alice Rendell, a senior rendszertervező hozzátette, hogy úgy fognak reagálni Kay-re a játék karakterei, hogy milyen reputációja van. Ezek nem baráti kapcsolatok lesznek, hanem inkább az lesz a kérdésük, hogy tud-e Kay segíteni nekik abban a pillanatban.

A Star Wars: Outlaws augusztus 30-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re. Az Intel közleménye szerint bizonyos 14. generációs Raptor Lake-S processzorok, vagy 14. generációs Raptor Lake-HX laptopok (Dell Alienware, Lenovo Legion, HP Opemn, Acer Predator, Asus ROG, MSI, Razer…) vásárlásakor ingyen megkapjuk a játékot PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu