Hatalmasat megy a World of Warcraft – rekord siker a Blizzardnak és a Microsoftnak!

A Microsoft és a Blizzard legújabb megállapodása hatalmas siker. A World of Warcraft két nap alatt több mint 2 millió játékost ért el Kínában…

 

 

A World of Warcraft előzetes regisztrációi rekordot érnek el, és más statisztikák is megerősítik, hogy jó döntés volt visszatérni Kínába.

Mind a Blizzardnak, mind a Microsoftnak minden oka megvan az örömre. Az ok, hogy visszatérnek Kínába. Ez dollármilliókat és rengeteg játékost jelent, akik visszatérnek a Blizzardhoz, hiszen több játékuk is elérhető lesz az ázsiai országban a NetEase-zel kötött megállapodás eredményeként. Mindez már akkor eldőlt, amikor a Microsoft felvásárolta a céget.

A két cég közötti ellentétek már a múlté, a lényeg, hogy egy új kezdődik a játékosok számára.

Hivatalossá vált: a Blizzard kinyújtja a kezét Kínába, és megszerzi 2024 első és legnagyobb győzelmét. Néhány órával ezelőtt azonban megtudtunk néhány tényt. Mindezek megerősítik a Microsoft és a Blizzard abszolút sikerét a legújabb megállapodásukkal. A legfontosabb, hogy a World of Warcraft mindössze két nap alatt több mint 2 millió előzetesen regisztrált előfizetőre tesz szert! Ez hihetetlen szám minden idők legnépszerűbb MMORPG-jétől.

Ahogy azt az X/Twitter fiók NasDa megosztotta, vannak más statisztikák is. Mindezek szintén megerősítik, hogy a Kínába való visszatérés jó döntés volt. 92 021 fiókot sikerült visszaszerezni. Ám ez még nem minden. 146 990 fiókot aktiváltak újra, ami azt mutatja, hogy a felhasználóknak sikerült visszaszerezniük az összes előrehaladásukat. További pozitívum, hogy a kínai politika miatt több mint 1000 önéletrajzot küldtek ki a Blizzard és a NetEase, a Blizzard játékait forgalmazó cég közös vállalatának új pozícióira.

Ráadásul ez még nem minden: idén júniusban visszatér Kínába az Activision Blizzard teljes katalógusa! Olyan játékokkal, mint a Diablo III és IV, a Starcraft II, az Overwatch II és társaik…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu