A Fallout alkotója is jó véleménnyel van a sorozatról [VIDEO]

MOZI HÍREK – Tim Cain megvédte a sorozat készítőit a Falloutban megejtett változtatások miatt, és ezt szerinte el kell fogadni, mert nekünk, illetve neki sincsen régóta semmi köze az IP-hez.

 

Cain egy teljes videót szánt az Amazon Prime Video Fallout TV-showra, amiből már egy második évad is készül, és egy ellenféltípus is fel fog bukkanni benne, miután az első szezonból kimaradt (erről a minap szó volt a hírekben). Tetszik neki, és őt nem nagyon zavarja az idővonalban felbukkanó következetlenségek. Könnyű olyan posztapokaliptikus dolgokat írni, ami nem illik a Falloutba, és úgy látja, hogy a három főszereplő egy-egy eltérő játékosnak megfelelne.

Lucy egy jó karmával rendelkező diplomata, Maximus egy, a saját érdekeit figyelem előtt tartó páncélzatos tank, Ghoul pedig egy kisebb lőfegyverekre „maxoló” gyilkos hajléktalannak tekinthető. Cain a jelek szerint a 2. évad bejelentése előtt rögzíthette gondolatait, ugyanis izgatott volt a lehetséges folytatás miatt, majd elmondta a gondolatát a TV-show idővonalával kapcsolatban. Az új-kaliforniai köztársaságot (NCR) valamilyen katasztrófa sújtotta a Fallout: New Vegas eseményei előtt, és a Bethesda fejlesztői már kétszer is mondták, hogy ez a játék és ennek eseményei mind megtörténtek.

Cain inkább arról beszélt, hogy a 2077-es nukleáris háborúban ki lőtt először. Ő inkább nem értett egyet ennek kilétével, de ezt leszámítva az idővonal nem nagyon zavarja. Talán csak a dátumok a rosszak vagy a játékokban, vagy az Amazon sorozatában, és szerinte ez azért találó, mert a Falloutnak egyfajta eleme az, hogy sok játékban a karakterek mondanak nekünk valamit, ami egyszerűen nem igaz. Cain szerint a háttértörténet torzulása minden IP-ben bekövetkezik, és a Star Warsra mutatott példaként. Szerinte nehéz a nyitott végű játékok (pl. a Fallout: New Vegas) esetében kiválasztani a hiteles, elfogadott („kánon”) befejezést, mert nem tudjuk, hogy a játékok befejezéseinek milyen kombinációját alkalmazták az Amazonnál.

 

 

A műsor készítői elérték a céljukat: még az eredeti alkotók között is van, akinek tetszik…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu