Sokkoló és szívszorító emléket osztott meg múltjából a Totál szívásból és a Far Cry 6-ból is ismert Giancarlo Esposito! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Giancarlo Esposito annyira mélyponton volt a „Breaking Bad” előtt, hogy még azt is megfontolta, hogy megrendezze saját halálát, hogy gyermekei megkapják az életbiztosítási pénzét.

 

Giancarlo Esposito a SiriusXM „Jim & Sam” műsorának egyik legutóbbi adásában jelent meg, ahol az AMC új drámasorozatát, a „Parish”-t népszerűsítette, és elmesélte, hogy milyen mélypontra jutott a „Breaking Bad” sorozat ikonikus Gus Fring szerepének megszerzése előtt. Esposito elárulta, hogy egyszer komolyan fontolóra vette, hogy megrendezze saját halálát, hogy gyermekei anyagi védelmet kapjanak az életbiztosítási pénzének köszönhetően. A színész 2008 körül gondolkodott ezen, egy évvel azelőtt, hogy a „Breaking Bad” véglegesen megváltoztatta volna a karrierjét, és új lehetőségeket nyitott volna meg számára a „The Mandalorian”, „A fiúk” és más filmekben.

Amikor arról kérdezték, hogyan került ki 2008 körül a csőd közeli helyzetből, Esposito így válaszolt: „Az egyik első gondolatom az volt, hogy vajon van-e életbiztosítás, ha valaki öngyilkosságot követ el? Megkapják-e a családom a pénzt?” A feleségem fogalma sem volt, miért tettem fel ezeket a kérdéseket. Elkezdtem töprengeni azon, hogy ha valaki véletlenül megölné, és baleset tűnne az egész, akkor a gyermekeim megkapnák a biztosítási összeget. Négy gyermekem van, és csak azt akartam, hogy legyen biztosított jövőjük. Ez egy nagyon nehéz időszak volt számomra. Szó szerint az önmegsemmisítésen gondolkodtam, hogy túléltessék őket. Ilyen mélyen voltam.”

Ez volt az első ötlet, hogy van kiút, de én már nem lettem volna ott, hogy a gyermekeim mellett álljak” – tette hozzá Esposito. „Aztán rájöttem, hogy ez nem tartható megoldás, mert a fájdalom, amit ezzel okoznék nekik, örökre kísértené őket, és csak tovább erősítené azt a generációs traumát, amitől igyekeztem megszabadulni. A fény az alagút végén a ‘Breaking Bad’ volt.”

Esposito összesen 26 epizódban szerepelt Gus Fringként a „Breaking Bad”-ben, majd további 34 epizódon át alakította ezt a karaktert a „Better Call Saul” című előzménysorozatban. Az év elején a brit GQ-nak nyilatkozva elmondta, hogy nagyon szeretné harmadszor is megformálni Gust egy lehetséges előzménysorozatban.

„Igen, nagyon szeretném” – mondta. „A háttértörténetem szerint ő egy igazi katona volt, aki végigdolgozta magát a ranglétrán, és akár elnök is lehetett volna, sőt, talán még diktátor is, és átvehette volna a hatalmat. De olyasmit akart csinálni, amit mások nem irányíthattak, és saját sorsát akarta irányítani. Így hát új életet kezdett Amerikában, metamfetamin-kereskedőként és üzletemberként.”

„Azt hiszem, fiatalabb korában olyan valaki lehetett, aki inkább Tony Montana lett volna” – folytatta Esposito. „De keményen megdolgozott azért, hogy elég magas szintre jusson ahhoz, hogy meghallgassa, megértse és átlássa az érzelmi állapotát. Reméljük, hogy ez lesz ‘Gus felemelkedése’.”

Nézd meg Esposito teljes interjúját a „Jim & Sam” műsorban az alábbi videóban.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu