Több mint ötezer bugot javít ki a The Witcher 3 egyik legnagyobb modja!

A Brothers in Arms (nem, nem a Gearbox manapság hanyagolt IP-jéről van szó!) még némi kivágott tartalmat is helyre tud állítani a 2015-ben megjelent játékban, úgyhogy már emiatt is érdemes meglesni, mit kínál.

 

A The Witcher 3-nak van egy olyan nem hivatalos patch stílusú modja, ami nem csak közel kilenc évvel a megjelenés után is képes több bugot megszünteti a CD Projekt RED (CDPR) játékában. Néha nem hatalmas bugokra kell gondolni, hanem itt egy elírásra, ott egy hiányzó szövegrészetre, amott pedig a nyílt világból eltűnt Vaják-érzék nyomokra a küldetések teljesítése után. Tehát sok kicsi sokra megy megközelítést használ a mod, ami így egy sokkal kifinomultabb játékot eredményez.

A kivágott tartalmak is felkelthetik a figyelmet, mert itt a bugfixálás és a tartalom helyreállítása között elmossa a vonalat. Volt egy kis párbeszéd egy temariai kémmesterrel, Thalerrel, ami megerősíti a kapcsolatát az egyik küldetéssel (A Frying Pan, Spick and Span), ami nem kivágott tartalom, de alapból nem bukkan fel. A Brothers in Arms ezt is visszahozta. Csípős paprika is van, és az életerőnket jobban helyre is állítja a next-gen 4.0 patch-csel; a mod ezt úgy javította ki, hogy lootolható tárgy lett, így ha elfogy a potion, a hangulatunk még lehet paprikás. A főbb nem játszható karakterekkel (NPC-kkel) is több dialógus van (Triss, Avallac’h, Vesemir), de ez a meg nem nevezett küldetésadókra és NPC-kre is vonatkozik.

A Skellige Gambeson is visszatért: ez egy korrekt könnyű páncélzat a játék elején, és most már ismét használható a kissé bajoros (fehér-világoskék) színezetével, ugyanis a CDPR végül ezt… mondjuk ki, libafos zöld színűre módosította a megjelenés után nem sokkal (csak nem Bajorországból jött pár panasz a lengyel stúdió által használt színkombináció miatt?).

Úgyhogy érdekes lehet főleg a rajongóknak megnézni, hogy mit kínál a Brothers in Arms mod, amit a Nexus Modson lehet elérni.

Forrás: PCGamer, Nexus Mods

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu