Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game: a hobbit-szimulátor [VIDEO]

A Weta Workshop és a Private Division játéka egy életszimulátor lesz, amiben egy hobbitot irányíthatunk több nyelvi opcióval (angol, francia, német, olasz, lengyel, török, spanyol, latin-amerikai spanyol, brazil portugál, japán, koreai, egyszerűsített és hagyományos kínai).

 

Átélhetjük a hobbitok meghitt életét a Megye csodálatosan nyugodt tájain. Fedezzük fel, dekoráljuk ki Középfölde eme idilli szegletét. Csatlakozzunk barátságos hobbitokhoz és ismerős arcokhoz. Készítsük el a saját hobbitunkat Bywaterben (Mória). Bár még nem alakult meg hivatalos faluként Hobbiton, nagy szerepet játszhatunk abban, hogy a festői városka virágzásnak induljon. Rendezzük be a saját hobbit-lyukunkat, gondozzuk a kertedet, horgásszunk a tiszta tavakban, gyűjtsünk vadgyümölcsöket és gyógynövényeket, vagy kereskedjünk a városlakókkal. Készítsünk házi készítésű ételeket, hogy megoszthassuk azokat hobbit társaiddal, és ápoljuk a kapcsolatokat. Sok a látnivaló és még több az ennivaló, de élvezzük a pompás napokat a festői erdőkben, tavakban és legelőkön. Lazuljunk el azon a helyen, ahol a legfontosabbak az apró dolgok. Segítsünk összefogni a közösséget.

Személyre szabhatjuk a megjelenésünket, és a testreszabások széles választékával a legjobb Hobbit-öltözetünket viselhetjük. Díszítsük fel otthonunkat és alakítsuk át a hangulatos teret a rács nélküli elhelyezéssel, hogy tetszésünk szerint helyezzük el a bútorok otthoni dekorációját. Fedezzük fel a csodákat, amelyeket minden egyes új nap hoz Bywaterben, miközben berendezkedünk a nyugodt otthonodban. Halásszunk, kertészkedjünk, és töltsük fel a kamrát a munkánk gyümölcsével. Szüreteljünk szezonális terményeket és virágokat, ahogy az idő múlik a tanyán.

Élvezzük a konyha melegét, és mutassuk meg kulináris képességeinket a receptekkel. Vegyünk részt egy második reggelin, vagy rendezzünk vacsoraestet a hobbit társainkkal. Osszuk meg az ételeket a meghívott vendégekkel, hogy új kapcsolatok jöjjenek létre. Fedezzük fel a Megye titkos tisztásait és elveszett kincseit. Tapasztaljuk meg a folyamatosan változó időjárást, amely befolyásolja a napi rutinokat és az évszakoktól függő szezonális meglepetéseket. Szerezzünk jutalmakat a történet előrehaladásával. Csatlakozzunk klubküldetésekhez, hogy teljesítsük a napi tevékenységeket, és segítsünk elnyerni a hivatalos falusi státuszt Bywaterben.

A Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game ősszel érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu