Tom Holland újabb kedves gesztussal bizonyítja, hogy létezik még igaz szerelem

MOZI HÍREK – Tom Holland nem törődik a trollokkal, és kifejezi támogatását Zendaya Challengers-je felé.

 

 

Zendaya Challengers című filmjének fülledt jelenete meghódította az internetet, amikor az első trailer megjelent. A rajongók még Tom Holland kapcsán is trollkodnak a jelenet miatt, amiben barátnője két színésztársával egy merész helyzetben látható. A trollok és ellentmondásos kommentek ellenére Holland ismét támogató pasinak bizonyult, amikor elárulta, hogy hétvégén megnézi a filmet.

A Challengers egy romantikus sportdráma, amelyben Zendaya az egykori teniszező Tashi Duncant alakítja.

Kétségbeesetten próbál segíteni férjének, a Mike Faist alakító Artnak, hogy egy másik játékos, a Josh O’Connor által játszott Patrick Zweig ellen induljon. Utóbbi Art egykori legjobb barátja és Tashi valamikori szeretője.

 

Tom Holland hétvégi tervei bebizonyítják, hogy miért ő Zendaya kedvence

 

Az internet tele volt vicces reakciókkal és kommentekkel, amelyek Tom Hollandot vették célba, amikor Zendaya merész jelenete vírusként terjedt el. Holland azonban bebizonyítja, hogy milyen jellem, amikor támogatásáról biztosítja szerelmét, és megosztja izgalmát a Challengers-szel kapcsolatban.

Tom Holland az Instagramján (a Pop Base-en keresztül) megosztotta a Challengers plakátját, és a képaláírást így írta alá: „Tudom, mit csinálok a hétvégén!”.

Az Instagram-sztorijában is népszerűsítette a Luca Guadagnino rendezését (a People-en keresztül), és azt írta: „CHALLENGERS IS OUT NOW!… LETS GOOOO!” megjelölve Zendayát.

A Pókember: Nincs hazaút sztárja hatalmas elismerést kapott a rajongóitól. Egy felhasználó, @oasisraindrops kommentálta, mondván, „így néz ki az igaz szerelem”. Az X-et sok ilyen komment árasztja el, hiszen a közönség nem győzi dicsérni a párt.

Nemrég Zendayát is dicsérték a Dűne-filmekben Chani szerepéért. A Challengers azonban az első széles vásznas főszerepe. Látszik, hogy mind az Euphoria sztárja, mind Tom Holland hatalmas hírnévre tett szert. A People szerint „büszkék egymás sikereire és teljesen támogatják egymást”. Állítólag a pár hamarosan össze is házasodik.

 

Mit tudunk Holland és Zendaya kapcsolatáról??

 

Tom Holland és Zendaya állítólag a Pókember: Hazatérés című film forgatása közben szerettek egymásba. A Pókember-filmek az évek során furcsa tendenciát mutattak, hiszen az összes Peter Parker és a képernyőn lévő szerelmük végül a képernyőn kívül is romantikus viszonyba keveredett. Más sztárok azonban nem tudták folytatni a kapcsolatukat, míg Holland és Zendaya még mindig együtt vannak.

Egy forrás azt mondja a People-nek, hogy a korábbi Pókember-párokkal ellentétben Holland és Zendaya talán tényleg házasságig jutott.

„Volt szó házasságról, és ez a valóság”. A brit Vogue-nak adott legutóbbi interjújában Zendaya arról beszélt, hogy az Uncharted színésze a szeme láttára fejlődött a karrierjében, és „gyönyörűen” kezelte az átmenetet.

A sztárok rövid idő alatt világszerte hatalmas rajongótábort gyűjtöttek össze. A rajongók komolyan remélik, hogy együtt maradnak. Ők az egyik legkedveltebb sztárpár, és még nem tudni, hogy hamarosan hallhatunk-e hivatalos híreket a házasságukról.

Forrás: People (1, 2), Vogue, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu