Starfield: Shattered Space: még több hónapot kell várni rá [VIDEO]

A Bethesda Game Studios (BGS) tavaly szeptemberben megjelent játékának nagyobb DLC-jére még sokat kell várni, és remélhetőleg nem fogja ugyanazt elkövetni, amit a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, továbbá a Fallout 4 next-gen frissítése.

 

De az még messze van, így nem kell attól tartani, hogy a modokat tönkevágja a DLC (a Fallout 4 frissítése ennél több problémával küszködik: PlayStationön ingyen nem nagyon lehet elérni, Xboxon pedig az egyik grafikus mód nem működik). Todd Howard, a BGS legendás fejlesztője a Kinda Funny Gamesnek adott interjút, és először arról beszélt, hogy a Shattered Space-et megelőzi egy frissítés, ami a hajóépítőknek kedvez, mert a játékuk ebben az aspektusban nagy bővítést kap, és erről a héten lesz szó.

Howard megerősítette, hogy ez a frissítés független a Shattered Space-től, amiről elárulta, hogy valamikor ősszel fog megjelenni. Tehát legalább egy év fog eltelni az alapjáték és a DLC között. Eléggé furcsa módon közölte tehát, hogy mikor fog a Shattered Space eljutni az Xbox Series-re és PC-re. A BGS szeptember óta a bugokat javította és a játékmenetet finomhangolta, de tartalmilag eddig nem nyúlt bele a Starfieldbe, ami új történeti elemeket, felszereléseket és helyszíneket is tartalmazni fog „a törött űr” után.

 

 

A Starfield Creation Kitről is beszélt. Ez nagy modtámogatást takar, és néhány tartalomalkotónak már hozzáférése van, míg a többieknek még valamennyit várni kell rá: „Nem tudok időpontot mondani, hogy mikor jön. Ez nagyon-nagyon fontos számunkra. A moddereink odakint hihetetlenek voltak. És sokan közülük, azt hiszem, a Creation Club és az új Creators Program előtt, azt hiszem, az egyik nagyszerű dolog, hogy láthatjuk őket, ahogyan „profivá válnak”, és a hobbiból szakma lesz nekik. Néhányukat felvettük a stúdióba, de inkább azok, akik csak úgy vannak kint, hogy hé, most már meg tudok élni, és olyan dolgokat készíthetek, amelyek tényleg nagyon jó tartalmak, szerintem ezek az emberek megérdemlik a figyelmet és a dicséretet azért, amit a játékainkban tesznek,” mondta Howard.

Azért ősz még messze van…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu