Trónok harca MMO-n dolgozik a Nexon?

George R.R. Martin művéből játékot csinálni nem egyszerű (nem sok lett közülük kasszasiker), és emiatt felettébb kockázatos húzással lépett elő a Nexon, bár a játékot még a dél-koreai cég sem jeentette be.

 

Az egyetlen, nagyobb sikereket elérő Trónok harca-játék a Telltale-től származik… de ez is mindössze egyetlen szezont élt meg, aztán le is lett állítva. Itt lép be a képbe a Nexon, akiktől például a Warhaven, a Kartrider, illetve a mostanában korrekt eredményeket elérő FPS, a The Finals lehet ismerős. Az MMO-juk állítólag északon játszódik, ugyanis pletykát elindító Redanian Intelligence szerint Winterfell (Deres) és The Wall (Fal) is szerepel a játékban.

Időrendileg valahol a sorozat negyedik, ötödik évada körül játszódik. Ott már Roose Bolton az északiak felügyelője, Jon Snow Sam Tarlyval pedig még a Falnál tartózkodik. Talán más királyságok is felbukkanhatnak a játékban. Az imént említett karakterekkel találkozhatunk, de akárki is bukkan fel a sorozatból, a színészek nem fogják a hangukat adni az MMO-hoz. Legalábbis jelenleg ezt hallani. Új szinkronhangokra készüljünk, akiknek hasonló hangzásuk lesznek…

A játéknak állítólag még nincsen címe sem. Lesz egy sztori módja, de ezt is csak online lehet játszani. kampánya, de az online. Férfi vagy női főhőst is létrehozhatunk, de akit végül nem választunk, az a karakter is fel fog bukkanni a történetben. Ilyesmit a Mass Effect: Andromedában láthattuk már. Eléggé hasonlít az elképzelés a The Elder Scrolls Online-ra, de még nem sok információ bukkant fel a projektről. A főszereplő kiléte sem ismert, így valószínűleg egy eredeti karakterről lesz szó. Mikor fog megjelenni a Nexon játéka? Idén nem. Talán 2025-ben, esetleg 2026-ban fog megjelenni, de az sem kizárt, hogy ennél később, ugyanis a játékfejlesztéshez nem kevés időre van szükség, pláne egy MMO esetében.

Mindez még nem hivatalos, de azért annyi eddig fix, hogy az IP felettébb kockázatos. A Trónok harcából MMO-t nehezen tudunk elképzelni.

Forrás: Reddit, Redanian Intelligence

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu