Todd Howard olyasmit hintett el, ami igazán lázba hozhatja a Fallout-rajongókat! [VIDEO]

A játékosok szerint Todd Howard megjegyzése a Fallout 3 remasterére utal, amely már kiszivárgott a Microsoft FTC elleni perében a Microsoft terveinek részeként.

 

 

Folytatódik a Fallout-láz, és úgy tűnik, hogy ez még hosszú hónapokig így megy majd, több okból is. Egyrészt azért, mert a poszt-apokaliptikus RPG-k annyira élvezetes címek, és a Prime Video Fallout-sorozata sok játékos számára tökéletes ürügy volt arra, hogy visszatérjen a pusztaságba. Azonban túl sok játékos szeretne még több kalandot, azaz új játékot, és egyértelmű, hogy a Bethesda következő része még messze van. Todd Howard azonban izgalmas megjegyzést tett a franchise jövőjével kapcsolatban.

A Bethesda-főnök Todd Howard nemrégiben tett nyilatkozata ugyanis arra utalt, hogy több Fallout-projekt is készülhet egyidőben.

A Fallout 5 az, amit a játékosok akarnak. Ezt a Bethesda is tudja, ám a stúdió főnöke világossá tette, hogy „nem tudnak mindent egyszerre csinálni”. Ehelyett a Kinda Funny Gamesnek adott nemrégiben adott interjújában Howard mintha arra utalt volna, hogy egy újabb Fallout van készülőben.

„Megnézzük, hogy mit csinálunk a Fallout franchise-zal, és aztán megmondjuk, hogy még mindig jól érezzük-e magunkat benne. Most nem árulhatom el, de megvan a saját utunk a Fallout [játék]sorozat számára. Megnézzük, hogy mit tudunk ezzel csinálni. De hogy ezek a projektek [így, többesszámban!] mikor fognak landolni, az még ismeretlen. Ha csettintenék az ujjaimmal, és máris készen lennének, megtenném. De a legfontosabb dolog az, hogy hogyan tudjuk őket magas színvonalon megvalósítani. Mindig ez a legfontosabb” – mondta (az IGN-en keresztül).

 

Vajon Todd Howardék elkészíthetik valaha a Fallout 3 Remastert?

 

Még tavaly szeptemberben számoltak be arról, hogy az Xbox perével kapcsolatos kiszivárgás során a Bethesda új, be nem jelentett játékaira derült fény, köztük a Fallout 3 Remasterre is. A dokumentum olyan érdekes címeket is elárult, mint a The Elder Scrolls Oblivion remaster, egy új Dishonored és számos más cím.

Tekintettel arra, hogy a Bethesda jelenleg elsősorban a The Elder Scrolls 6-ra (korai gyártási fázisban), valamint a Starfield kiegészítő és az új frissítések kiadására koncentrál, nem lenne meglepő, ha a cég évek múlva, a Prime Video Fallout-sorozatának második évadával egy időben kiadna egy Fallout 3 remaster-t, ami újra meghozná a közösség kedvét a Fallout 5-re, ami esetleg 2030-tól jelenhetne meg. Ugyanakkor arról is lehetett hallani mostanában, hogy esetleg kiszervezik a gyártást. (Ahogy annak idején a New Vegasszal is tették.)

Forrás: YouTube, IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu