Folytatást kaphat Russell Crowe ördögűzős horrorfilmje?! A producer nyilatkozott

MOZI HÍREK – A 2023-ban bemutatott A pápa ördögűzője (The Pope’s Exorcist) máris kultikus hírnévre tett szert a horrorrajongók körében, és az interneten is rengeteg mémet ihletett…

 

 

Annak ellenére, hogy csak 2023-ban mutatták be, A pápa ördögűzője (The Pope’s Exorcist) máris olyan kultikus státuszt ért el, amire néhány horrorfilm évekig várt. A film nagyrészt Russell Crowe Gabriele Amorth atyát alakító, hiteles játékának köszönhetően nyerte el a mozilátogatók tetszését. Arról nem is beszélve, hogy számos internetes mém is készült róla, ami a mopeden ülő Russell Crowe-t a film jellegzetes képévé tette. Akik aggódtak, hogy a pápai démonvadász nem tér vissza, ne féljenek! Úgy tűnik, hogy A pápa ördögűzőjének folytatása már készül.

Jeff Katz producer a közösségi médiában megerősítette, hogy hivatalosan is megkapta a szent hívást, hogy folytatás készítsen A pápa ördögűzője számára.

Katz tweetje így szól: „Amorth Nation – Most kaptam a hívást. HIVATALOSAN IS MEGTÖRTÉNIK. Köszönöm a csodálatos [The Pope’s Exorcist] rajongóknak. Ti tettétek ezt lehetővé. Tankoljátok fel a Lambrettátokat – készüljetek a motorozásra”.

Katz még a folytatás címével kapcsolatos rajongói kérdésen is elszórakozott. A producer elmondta, hogy szeretné, ha a folytatások elnevezése a Majmok bolygója-filmek elnevezési rendszeréhez igazodna. Katz azt mondta: „Én személy szerint a Majmok bolygóját szeretném, hogy olyan dolgokat kapjunk, mint az Imádkozz a pápa ördögűzőjéért vagy az Ég segítsen a pápa ördögűzőjén és hasonlók. De ez csak én vagyok.”

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu