Zack Snyder egészen más végzetet szánt Henry Cavill Supermanjének, mint amit végül kaptunk?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Acélember végül Darkseiddel csapott volna össze, ha Zack Snyder DCEU-ja úgy fejeződik be, ahogy a rendező szerette volna.

 

 

Zack Snyder úgy tervezte, hogy Superman tisztességesen végigszenvedi a hős felemelkedését, bukását és végül megváltását. Mint azonban kiderült, Henry Cavill Acélemberként töltött ideje lejárt az időközben megszűnt Snyderverse-rel együtt. Ám ha a DCEU folytatódott volna, még James Gunn és Peter Safran DCU-jának bejelentése előtt, Krypton utolsó fia végül szembeszállt volna Darkseiddel, és megváltotta volna magát. Snyder a GQ-nak adott interjújában mondta:

„Engednie kellett volna az Anti-life-nak, el kellett volna pusztulnia, vissza kellett volna fordítania az idő kerekét, majd megkapta volna az esélyt erre a Darkseid elleni csatára. Ha úgy tetszik… ezzel befejezte volna a trilógiáját, hogy Őrzővé váljon, és úgymond, visszatérjen az emberségéhez.”

Cavill a DC Comics karakterének iterációja legutóbb Dwayne „The Rock” Johnson Black Adam-jának (2022) befejezésekor tűnt fel egy cameóban.

A szuperhatalmak végül is rövid találkozásában Johnson és Cavill mintha egy jövőbeli, mozivásznas összecsapást készített volna elő az Acélember és a Kahndaq bajnoka között. Ezek a remények azonban szinte ugyanilyen gyorsan a történelemkönyvekbe kerültek, amikor Gunn 2023 elején bejelentette, hogy egy megújult DC-univerzumot fog vezetni. Cavillt végül egy új Superman, David Corenswet váltotta.

 

Zack Snyder gyilkos Acélembere verhette ki a biztosítékot?!

 

Még a DCEU legjobb szuperhősének megformálása sem tudta megmenteni Henry Cavill Superman-verzióját a megsemmisüléstől. A DCU arra készül, hogy James Gunn 2025-ös Superman-filmjében egy új karaktert mutasson be a mozinézőknek. Az biztos, hogy volt néhány probléma Zack Snyder verziójával a DC Comics karakteréről.

Az egyik égbekiáltó piros zászló Cavill első filmjének végén bukkant fel, amikor Superman kitöri Zod tábornok (Michael Shannon) nyakát!

Aki jobban ismeri a forrásanyagot, az tudhatja, hogy Kal-El számára a gyilkolás nem megengedett. Snyder azonban ugyanebben a GQ-nak adott interjúban megvédte a döntést:

„Nem fog leállni. Nem volt hajlandó tárgyalni a végeredményről, így vagy Zod, vagy mi. És nagyjából ez volt a játék. Nem volt olyan, hogy középút. Zod azt mondta, hogy addig harcol, amíg vagy te meg nem ölsz engem, vagy én öllek meg téged […] Ha Superman nem tudja kezelni ezt a helyzetet, akkor hamis, akkor nem az… meg kell… meg kell küzdenie az eléje kerülő forgatókönyvekkel. Nem válogathat, ahogyan te sem válogathatsz, ha valami kívül esik az erkölcsödön.”

Habár az, hogy Superman megölte Zodot, talán nem ítélte halálra a karaktert, a Snyderverse úgy tűnt, hogy az Acélemberből mániákust csinál, akivel a többi hősnek végül szembe kell szállnia, és élet-halál harcot kell vívnia.

Lois Lane (Amy Adams) elvesztése végül Darkseid vérszomjas karjaiba kergette volna a hőst. Még Aquaman (Jason Momoa) és Wonder Woman (Gal Gadot) meggyilkolása is felvetődött Zack Snyder Igazság Ligájában.

Gonosz Superman, Ultraman, vagy ahogy a rajongók akarják hívni a renegát Clark Kentet… hogy mi lett volna Cavill Acélemberéből a Snyder-verzióban, már sosem tudjuk meg. Végső soron Cavill legemlékezetesebb Superman megjelenése a történetmesélés szempontjából több mint egy évtizeddel ezelőtt, az Acélember (2013) című filmben történt.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu