Zack Snyder újabb régi produkciójából szeretne „javított” változatot készíteni?!

MOZI HÍREK – Zack Snyder rendezőt minden interjúban megkérdezik a filmográfiájáról, és ő szívesen válaszol. Ezúttal a legrosszabbra értékelt munkájáról beszélt…

 

 

Egy hét múlva láthatjuk, hogyan debütál a Rebel Moon második része: sikerül-e a fantasy/sci-fi eposznak megfordítania az első rész kritikáit. Lehet, hogy sikerül, de előtte még a rendezője, Zack Snyder médiakörútra indul. Ennek keretében érdekes nyilatkozatokat olvashatunk. Ilyen értelemben a rendező ismét megmutatta, hogy érdekli a sajátos Álomháború (Sucker Punch) rendbetétele.

Habár a filmnek vannak rajongói, de vitathatatlanul túlhype-olták, mint az amerikai rendező oly sok munkáját; sokan a Sucker Punchot Snyder filmográfiája mélypontjának tartják.

Talán éppen ezért Snyder szeretné visszaszerezni néhány olyan ötletét az eredeti vágáshoz, amit nem engedtek neki, és egy másik verziót átadni a közönségnek.

„Az egyetlen film, amin bármit is változtatnék, az a Sucker Punch, mert sosem fejezték be rendesen. Még a Director’s Cut (nem így hívták) sem az igazi. Ez valójában csak egy bővített kiadás. Ha lenne rá lehetőségem, kijavítanám azt a filmet (…) Már minden felvett anyagot leforgattam, csak azt kell elérnem, hogy hagyják, hogy összerakjam. Időről időre megkérdezzük, és újra meg fogjuk tenni”. – nyilatkozta az Empire-nek.

Nem ez az első alkalom, hogy hallani Zack Snyder érdeklődéséről egy korábban bemutatott filmje újrafeldolgozása iránt. Kissé unalmasan is hangzik. Igaz, hogy több projektje is bizonyította, hogy eredeti vágásban fényesebben ragyog. Nem kizárt, hogy a Sucker Punch így kaphat egy második életet.

 

Miről szól Zack Snyder Sucker Punch-ja?

 

A Sucker Punch finoman szólva is epikus akció-fantasy film, amelyben Babydoll nyomába eredünk, aki elszántan küzd a szabadságáért, miután akarata ellenére bezárták. A produkció nagyon színes, már-már videójáték-szerű jelenetekkel ajándékozta meg a nézőt.

Rebel Moon második részének premierje kizárólag a Netflixen lesz, április 19-én. Nyáron érkeznek az alternatív változatok/vágások, amelyek inkább a felnőtt közönségre koncentrálnak és új jelenetekkel is bővítik a cselekményt.

Forrás: Empire

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu